18.10.12

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη στο χώρο ενημέρωσης του Συλλόγου Καρκινοπαθών Δράμας

Το χώρο ενημέρωσης του Συλλόγου Καρκινοπαθών στην κεντρική πλατεία της Δράμας επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Ξανθόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την ενημερωτική καμπάνια που βρίσκεται σε εξέλιξη και να αξιολογήσει τη συμβολή των συμβασιούχων υπαλλήλων της ΠΕ Δράμας που, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όλες τις δράσεις του Συλλόγου Καρκινοπαθών.
Επισημαίνεται πως η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας έχει διαθέσει στο Σύλλογο Καρκινοπαθών ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και νοσηλευτές για την ψυχολογική, ηθική και ιατρική υποστήριξη των ασθενών, καθώς και εργάτες καθαριότητας για την καθημερινή τους φροντίδα.
Η πρόεδρος του συλλόγου, κ. Σαραφίδου, ευχαρίστησε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη για τη βοήθεια που η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας προσφέρει στο Σύλλογο Καρκινοπαθών και τόνισε πως όταν υπάρχει διάθεση συνεργασίας βρίσκονται λύσεις ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες.
Ο κ. Ξανθόπουλος τόνισε πως «ο Σύλλογος Καρκινοπαθών επιτελεί σπουδαίο έργο. Μέσα από τις δράσεις του προσφέρει στήριξη σε συμπολίτες μας που δοκιμάζονται. Προσφέροντας βοήθεια στο έργο αυτό δείχνουμε έμπρακτα τη συμπαράστασή μας και προσφέρουμε πραγματική βοήθεια στα εκατοντάδες μέλη του.
Επιπλέον ενημερώνουμε το σύνολο της δραμινής κοινωνίας συμβάλλοντας αποφασιστικά στην πρόληψη και την έγκαιρη θεραπεία. Συγχαίρω για άλλη μία φορά τόσο το Σύλλογο για το έργο του όσο και τους συμβασιούχους μας που προσφέρουν με τόση συνέπεια τις υπηρεσίες τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.