18.10.12

Συλλαλητήριο στο Σουφλί κατά του κλεισίματος δημοσίων υπηρεσιών

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας ενάντια στην συνεχιζόμενη υποβάθμιση του Σουφλίου με το κλείσιμο και την υποβάθμιση δημοσίων υπηρεσιών, διοργάνωσαν χθες ο δήμος, η Ένωση Επαγγελματιών και οι τοπικοί φορείς.

Στη συγκέντρωση που έγινε μετά από πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, οι κάτοικοι και οι φορείς εξέφρασαν μαζικά την αντίθεσή τους στο κλείσιμο της ΔΟΥ Σουφλίου, του Ειρηνοδικείου, στην υποβάθμιση λειτουργίας του υποκαταστήματος ΙΚΑ, του Κέντρου Υγείας, αλλά και στις συγχωνεύσεις των σχολείων.
Όπως τονίζουν στο ψήφισμα που εγκρίθηκε από το συλλαλητήριο «η δημογραφική κατάρρευση του Δήμου Σουφλίου, αποτέλεσμα της ανύπαρκτης αναπτυξιακής πορείας των τελευταίων χρόνων, ο μαρασμός και η ερημοποίηση είναι ακόμη και για τους πλέον δύσπιστους τα στοιχεία που αποδίδουν την πραγματικότητα».
Στο ψήφισμα ζητείται εξάλλου, η ενίσχυση του Σουφλίου με περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες, η υπαγωγή του δήμου Σουφλίου σε καθεστώς χαμηλού ΦΠΑ, η ενίσχυση των αγροτών, η μείωση της τιμής του πετρελαίου με ενσωμάτωση της περιοχής στη ζώνη Α καθώς και η εφαρμογή προγραμμάτων για έλευση επενδύσεων και νέων θέσεων εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.