4.8.12

Αποκλείουν την γέφυρα στο Νέστο κάτοικοι και φορείς της Θράκης! Ακόμα 1500 μετανάστες στέλνει η Αθήνα…


Σε συμβολική κατάληψη των εγκαταστάσεων της Σχολής Αστυφυλάκων Κομοτηνής αποφάσισαν να προχωρήσουν ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Άρης Γιαννακίδης, οι Αντιπεριφερειάρχες Ροδόπης και Ξάνθης, δήμαρχοι και βουλευτές της περιοχής, αντιδρώντας στην μετατροπή τους σε κέντρο υποδοχής μη νόμιμων μεταναστών. 

Το θέμα απασχόλησε έκτακτη ευρεία σύσκεψη φορέων την οποία συγκάλεσε ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης το πρωί του Σαββάτου στην έδρα της Περιφέρειας στην Κομοτηνή.
Να σημειωθεί ότι ακόμα 15 λεωφορεία, που μεταφέρουν παράνομους μετανάστες με προορισμό εγκαταστάσεις Αστυνομικών Σχολών στην Θράκη, βρίσκονται καθοδόν αυτή τη στιγμή. Στις 6 το απόγευμα σήμερα έχει προγραμματιστεί νέα σύσκεψη των φορέων της περιοχής, που θα διεξαχθεί στο κτίριο της πρώην Νομαρχίας Ξάνθης. Ακολούθως, φορείς και κάτοικοι θα επιχειρήσουν να κλείσουν το Νέστο, για να αποτρέψουν την έλευση άλλων μεταναστών, που προορίζονται για τις Αστυνομικές Σχολές της Θράκης.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/8/12 17:30

    Τούς λαθρομετανάστες τους πηγαίνουν στις Σχολές Αστυνομίας για να τους εκπαιδεύσουν και όχι να τους περιορίσουν, για να ενισχύσουν τις δυνάμεις καταστολής στην αντιμετώπιση των 1.500.000 λαθρομεταναστών που αποτελούν βόμβα στα θεμέλεια της σύνχρονης Δημοκρατίας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Σχολή αχρηστεύεται έτσι, από τα μικρόβια και τις αρώστιες που μεταφέρουν οι λαθρομετανάστες μαζί τους.Ποιος θα χρησιμοποιήσει,μετά από αυτούς, τα κρεβάτια και τις εγκαταστάσεις αυτές;
    Η απολύμανση των εγκαταστάσεων σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι πλήρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/8/12 20:04

      Τα δικά σου τα μικρόβια φασίστα είναι χειρότερα και δεν γιατρεύονται με τίποτα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/8/12 20:10

      Στείλτε και άλλους μουσουλμάνους στη Θράκη! Bati Trakya!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος4/8/12 20:18

    αρρωστια μεταφερεις εσυ και μαλιστα στον εγκεφαλο
    πανιβλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/8/12 20:27

    Σαββατο βραδυ,περιπου στις 2345 μονο περιπολικα υπηρχαν στον Νεστο.Οι γιγαντες θεσμικοι εφυγαν και πηγαν σε ταβερνα.Φτανει η κοροιδια,ηρθε η ωρα που θα ξεσκεπαστουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.