5.7.12

Φεστιβάλ Νεανικών Μουσικών Σχημάτων στην Δράμα


O Δήμος Δράμας και η ΔΕΚΠΟΤΑ στηρίζουν το 5ο ραντεβού του Φεστιβάλ Νεανικών Μουσικών Σχημάτων που διεξάγεται στο πάρκο του Καλού Αγρού, την Δευτέρα 9 και την Τρίτη 10 Ιουλίου.

H αξιέπαινη προσπάθεια του Μουσικοδραματικού Συλλόγου «ΑΠΟΛΛΩΝ   Καλού Αγρού» καταφέρνει  να συγκεντρώνει κάθε καλοκαίρι το ενδιαφέρον των νέων της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Η μουσική που αποτελεί έναν σημαντικό πυλώνα πολιτισμού ενώνει τους νέους ανθρώπους και τους δίνει την δυνατότητα να εκφραστούν δημιουργικά.
Ο Δήμος Δράμας και η ΔΕΚΠΟΤΑ θα συνεχίσει να είναι δίπλα σε τέτοιες πρωτοβουλίες ενθαρρύνοντας κάθε δημιουργική προσπάθεια που αναπτύσσεται στον χώρο του πολιτισμού. Καλεί τους νέους να παρακολουθήσουν το διήμερο μουσικό φεστιβάλ που χάρη στις προσπάθειες του πολιτιστικού συλλόγου του  Καλού Αγρού έχει γίνει πλέον θεσμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.