30.12.10

Η απαξίωση του Ελληνικού Πανεπιστημίου και οι κουμπαριές!


Έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν για τα περίεργα «μεταπτυχιακά», «πτυχία» και τις ακόμα πιο περίεργες «τοποθετήσεις» στα Ελληνικά Πανεπιστήμια που έγιναν επί της κυβερνήσεως Καραμανλή. Άλλωστε ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός ακολούθησε αυτή την πεπατημένη με το να κάνει την γυναίκα του από νηπιαγωγό ... χειρούργο! Σήμερα έχουμε πληροφορίες για παρόμοιες ενέργειες, οι οποίες σχετίζονται μεταξύ τους … με συγγένειες και κουμπαριές!
Ο Κωνσταντίνος Τσαμαδιάς, την περίοδο που ήταν υπουργός Παιδείας ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, είχε τοποθετηθεί Γενικός Γραμματέας Δια Βίου Μάθησης. Σ’ ένα βράδυ και σε ηλικία 65 χρονών έγινε Επίκουρος Καθηγητής στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Ο πολιτικός προϊστάμενος δηλαδή καταστρατήγησε τα πάντα!
Η αδελφή του Κωνσταντίνου Τσαμαδιά, είναι η μητέρα του νυν βουλευτή της ΝΔ Χρήστου Σταϊκούρα, ο οποίος είναι και ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας του κόμματος! Ο Χρήστος έχει έναν αδελφό τον Παναγιώτη!
Οι δυο τους την περίοδο που ήταν ο Ευριπίδης Στυλιανίδης υπουργός Παιδείας, ο μεν πρώτος έγινε Επίκουρος Καθηγητής Χρηματοοικονομικής στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο δε δεύτερος Λέκτορας Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου του Πειραιά!!! Αν είχαν τα απαραίτητα προσόντα οι προαναφερόμενοι;;; Αφήστε το καλύτερα. Ρωτήστε την πανεπιστημιακή κοινότητα..
Α και να μην το ξεχάσω! Ο Χρήστος Σταϊκούρας την περίοδο που έγινε Καθηγητής … έγινε και κουμπάρος του πρώην υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη! Έτσι για τις συμπτώσεις το αναφέρω!

2 σχόλια:

  1. Όταν οι κουμπούρες διδάσκουν οικονομικά και η χρεωκοπία... ΛΙΓΗ μας πέφτει...

    Χτύπα ξύλο! (Απελέκητο...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/12/10 17:15

    Πράγματι το ελληνικό πανεπιστήμιο απαξιώνεται κατά κύριο λόγο εκ των έσω. Πρώτιστα από τα μέλη του ΔΕΠ, που έχουν καταστήσει την τριτοβάθμια εκπαίδευση πηγή πλουτισμού και αποκατάστασης τέκνων και εγγονών ίσως, ανεξαρτήτως επιστημονικής επάρκειας. Βέβαια η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου απαξιώνει πλήρως και απολύτως το ελληνικό πανεπιστήμιο, διότι αν και υπουργός Παιδείας κλπ ο μοναχογιός της παρακολουθεί σε "καλό ιδιωτικό σχολείο" του κλεινού Άστεως πρόγραμμα διεθνούς απολυτηρίου μέσης εκπαίδευσης (ξενικώς αποκαλούμενο με το αρτικόλεξο IB), με το οποίο ο κάτοχός του αδυνατεί να εισέλθει σε ελληνικά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αλλ' όμως είναι ευπρόσδεκτος στα θεωρούμενα καλά πανεπιστήμια Δυτικής Ευρώπης και Αμερικής....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.