14.6.12

Ο σώγαμπρος του Μητσοτακέικου


Ποιος την χάρη σου Φώτη ΚουΝέλη! Υπουργός Δικαιοσύνης το βρώμικο ’89 επί Μητσοτάκη, εν δυνάμει πρωθυπουργός το 2012 επί Ντόρας! Γιατί αυτό θα γίνει αν κερδίσει ο Σαμαράς!

Θα μοιράσει τα υπουργεία με τον Βαγγέλη Βενιζέλο και θα έχουν τον Φώτη ΚουΝέλη πρωθυπουργό. Πήγαν να το κάνουν τον Μάιο και δεν τους βγήκε, ευελπιστούν τώρα … με κουμπάρα την Μπακογιάννη!

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/6/12 02:34

    Ηταν ο ενιαίος Συνασπισμός τότε. Ο Κωνσταντόπουλος ο πατέρας αυτης της αλογομούρας γλωσσοκοπάνας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο κατήγορος του Ανδρέα.Τα ίδια σκατά λοιπόν και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ.Οι απογοητεμένοι πασοκτσήδες της Ροδόπης πάμε ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/6/12 07:52

      ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ "ΓΡΑΜΜΗ" ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ??ΠΩΣ ΞΕΦΥΓΕΣ?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/6/12 08:15

      Ο ΣΥΡΙΖΑ το 2006 με υποψήφιο δημαρχο τον Δάμωνα Δαμιανό σε συνεργασία με τη ΝΔ άνοιξε το δρόμο να οδηγηθεί ο Τασος Βαβατσικλής και ένα λοχος υπαλληλων της ΔΕΥΑΚ στο δικαστήριο. Να μην το ξεχνάμε να μην το ξεχνούν.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/6/12 09:05

      χαχαχα χοχοχοχοχο χιχιχιχιχι

      το 'επίσημο' ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη δίνει γραμμή;

      Μα εδώ δεν υπάρχει καν ΠΑΣΟΚ, το 'επίσημο' ποιο είναι;

      χαχαχαχαα

      Προβοκάτσια για μικρά παιδιά!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος15/6/12 09:08

      Οι απογοητευμένοι ΠΑΣΟΚτζήδες στη Ροδόπη όπου κι αν πάμε αδιάφορο για την Ελλάδα. Να σκεφθούν απλά αυτοί που 'κανονίζουν' (αν υπάρχουν τέτοιοι) τι συνέπειες έχει το 'απογοητευμένοι ΠΑΣΟΚτζήδες στη Ροδόπη' στην ίδια τη Ροδόπη.

      Το ΚΚΕ είναι μια έντιμη επιλογή. Απαράδεκτο αλλά συνεπές. Και η συνέπεια είναι ζητούμενο.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος15/6/12 12:45

      Τα πράσινο-μπλε-ροζ συγκοινωνούντα δοχεία πλημυρισμένα από πολιτικό-σκατά οδήγησαν με μαθηματική ακρίβεια στην υποβάθμιση της Κομοτηνής.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/6/12 07:56

    Los bancos centrales preparan acciones coordinadas por si Grecia sale del euro
    Las principales economías estudian planes para estabilizar los mercados con liquideEl Dow Jones y el euro suben por los rumores de la acción coordinada

    Οι κεντρικές τράπεζες προετοιμάζονται σε περίπτωση που Ελλάδα αφήνει το ευρώ
    15.06.12 - 06:45 - http://economia.elpais.com/economia/2012/06/14/actualidad/1339703932_833602.html

    Η οριστικοποίηση ενός σχεδίου έκτακτης ανάγκης, προκειμένου να σταθεροποιηθούν οι αγορές
    Εκλογές της Κυριακής είναι κρίσιμες για το μέλλον του ενιαίου νομίσματος

    Οι κεντρικές τράπεζες προετοιμάζονται σε περίπτωση που Ελλάδα αφήνει το ευρώ
    Mario Draghi, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. / Tiziana Fabi (AFP)

    Οι κεντρικές τράπεζες των μεγαλύτερων οικονομιών διατεθειμένοι να αναλάβουν συντονισμένη δράση για τη σταθεροποίηση των αγορών και να αποφύγουμε την πιστωτική ασφυξία ότι η Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει το ευρώ μετά τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν αυτή την Κυριακή, τόνισαν υπεύθυνες για την G-20 .
    Ένας ανώτερος Αμερικανός αξιωματούχος τόνισε ότι οι εκλογές στην Ελλάδα δεν δώσει «μια σαφή ένδειξη για το τι θα συμβεί στη συνέχεια» της κρίσης στην ευρωζώνη. Ωστόσο, εάν προκύψουν εντάσεις στην αγορά μετά την συμβολή των τριών εκλογές αυτό το Σαββατοκύριακο, στην Αίγυπτο, τη Γαλλία και την Ελλάδα, οι κεντρικές τράπεζες προτίθενται να εξασφαλίσει ότι υπάρχει αρκετό χρήμα στο χρηματοπιστωτικό σύστημα.
    "Οι κεντρικές τράπεζες ετοιμάζονται συντονισμένη δράση για την παροχή ρευστότητας», σημείωσε ένα σημαντικό σύμβουλο της G-20 εξοικειωμένοι με τις συζητήσεις μεταξύ των διεθνών χρηματοπιστωτικών διπλωμάτες.

    Συνάντηση με τον Ομπάμα
    Η λεπτή κατάσταση που βιώνεται από το ευρώ θα αποτελέσει τον άξονα περιστροφής κατά την οποία η G-20 που θα πραγματοποιηθεί στο Los Cabos (Μεξικό), τη Δευτέρα και την Τρίτη της επόμενης εβδομάδας. Οι ηγέτες της Ευρωζώνης που συμμετέχουν στη σύνοδο, η Ισπανία, η Γερμανία, η Γαλλία και η Ιταλία, η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Herman Van Rompuy και της Επιτροπής, José Manuel Durão Barroso, προετοιμάζει μια πιθανή συνάντηση με τον Αμερικανό Πρόεδρο Τα κράτη, Μπαράκ Ομπάμα, για να συζητήσουν την κρίση.
    Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές έχουν προχωρήσει τα ισπανικά με τη δέουσα προσοχή, ώστε να μην είναι κλειστά τα αποσπάσματα, η συνάντηση με τον Ομπάμα μπορεί να προηγηθεί μια συνάντηση μεταξύ του Van Rompuy, ο κ. Μπαρόζο, ο επικεφαλής της ισπανικής, Mariano Rajoy, η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Hollande, και ο Ιταλός Πρωθυπουργός, κ. Mario Monti.
    Ομπάμα, ο οποίος ήλθε σε επαφή με μεγάλους ευρωπαϊκούς ηγέτες κατά τις τελευταίες εβδομάδες, θέλει να ενθαρρύνει τους εταίρους να υιοθετήσουν το ενιαίο νόμισμα αποτελεσματικές λύσεις σε μια κρίση που, όπως ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα, «έχει αρχίσει να ρίχνει μια σκιά" στην οικονομία ΗΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/6/12 17:13

      Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης,
      Αϊχάν Καρά Γιουσούφ, Αγγελική Κουγιουμτζόγλου, Μουμτζίδης Δημήτριος,
      Τριανταφυλλόπουλος Γιώργος και Δημήτρης Χαρίτου.
      Στο αναφερθέντα στο άρθρο της εφημερίδας EL PAIS μπορούν να απαντήσουν αν τη Δευτέρα το πρωί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση και συμβεί το «μοιραίο» ποιο είναι το σχέδιο για να αντιμετωπισθεί η κατάσταση; Γιατί θέλω να τους ψηφίσω!

      Διαγραφή
  3. @Ανλωνυμος/η 08:15 Γι' αυτό στηρίζουμε ΣΥΡΙΖΑ. Για να καθαρίσει ο τόπος! Ευτυχώς τώρα ήρθε το ΠΑΣΟΚ στο Δήμο και "καθάρισε" η υπόθεση της ΔΕΥΑΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Piazza del bit Pazar»15/6/12 12:04

    Νέα Πορεία Αχταρμάς
    «Piazza del bit Pazar»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.