15.6.12

Δεν γίνονται μικροβιολογικές εξετάσεις στο ΙΚΑ Κομοτηνής


Δεν γίνονται μικροβιολογικές εξετάσεις στη Νομαρχιακή Μονάδα του ΕΟΠΠΥ στη Ροδόπη-πρώην υποκατάστημα ΙΚΑ, λόγω εξάντληση των αποθεμάτων των αντιδραστηρίων.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα υπάρχει από τον περασμένο Μάρτιο, όταν η Νομαρχιακή Μονάδα του ΕΟΠΠΥ είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, για το πρόβλημα με τις Μικροβιολογικές εξετάσεις των ασφαλισμένων.
Μιλώντας για το θέμα ο Διευθυντής της Μονάδας του ΕΟΠΠΥ στην Κομοτηνή Γιάννης Μωρρές, τόνισε ότι, υπάρχει η διαβεβαίωση από τα κεντρικά του ΕΟΠΠΥ, είναι σε εξέλιξη διάφοροι διαγωνισμοί, για τους οποίους αισιοδοξεί ότι θα έχουν αίσια έκβαση για το θέμα της παραλαβής υλικού και εν προκειμένω αντιδραστηρίων, για την διενέργεια των Μικροβιολογικών εξετάσεων.
Ωστόσο, οι ασφαλισμένοι για την εξυπηρέτησή τους θα κατευθύνονται στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, καθώς έχει προηγηθεί συνεννόηση μεταξύ των Διοικητών της μονάδας ΕΟΠΠΥ και του Σισμανόγλειου, ακόμα και για μετακίνηση προσωπικού για την εξυπηρέτηση των ασθενών. «Ο στόχος μας είναι να εξυπηρετηθούν οι ασθενείς και αν χρειαστεί πάμε και εμείς στο Νοσοκομείο γι’ αυτό», τόνισε καταλήγοντας ο κ. Μωρρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.