Τι κι αν το ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη πήρε
το 26,71% των ψήφων, έναντι του 53,08% του 2009, είναι η καλύτερη επίδοση του
κινήματος πανελλαδικά!
Κι αυτό οφείλεται στον ένα και
μοναδικό Αχμέτ Χατζηοσμάν και σε ορισμένα στελέχη του, τα οποία παρά τις αντίξοες
συνθήκες προσπάθησαν μέχρι την τελευταία στιγμή να περάσουν το μήνυμα … του
ΠΑΣΟΚ.
Το μήνυμα του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη; Έχετε δίκαιο... Αυτό που ....πέρασε ο "ένας και μοναδικός" χατζηοσμάν".... Ξέρετε ποιο; Ότι τα πράσινο είναι το χρώμα του Ισλάμ. Το άλλο μήνυμα; Ότι καταρρέει η μονοκρατορία του Γιαννακίδη, που ταυτοποιήθηκε με το ΠΑΣΟΚ. Προσθέσετε τις ψήφους ΝΔ και ΔΗΣΥ. Συγκρίνετε τις ψήφους χατζηοσμάν και Ιλχάν. Για ποια νίκη μιλάτε; Νίκη με ποια πολιτική φυσιογνωμία; Ότι στην περιοχή μας το ΠΑΣΟΚ έχει πάρει χαρακτηριστικά κομμάτων Μπαάθ; Νίκη μόνο για χαίρεται ο Γιαννακίδης και να πουλάει μούρη στα κεντρικά... Να ξέρετε όμως ότι το ίδιο πουλάει και στον Στυλιανίδη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτά που αναφέρετε Ανώνυμε May 7, 2012 12:57 PM στο σχόλιό σας «Ότι τα πράσινο είναι το χρώμα του Ισλάμ» κτλ , βρίσκονται στη σφαίρα της φαντασίας σας.
ΔιαγραφήΗ μειονότητα σ’ αυτές τις αλλοπρόσαλλες και δύσκολες εκλογές επέλεξε το δρόμο της ευθύνης και της σιγουριάς για να βγει η χώρα από τα αδιέξοδα για τον σχηματισμό κυβέρνησης με τη συμμετοχή της Ντόρας Μπακογιάννη.
Αν η Ντόρα Μπακογιάννη συμμετείχε στη βουλή δεν θα συμμετείχε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.
Όσο για τον κ. Γιαννακίδη γνωστό είναι ότι το «ίδιο πουλάει και στον Στυλιανίδη». Και μάλιστα σε καλή τιμή. Ανταλλαγή προϊόντων κάνουν. Κι’ αν θέλετε να το διαπιστώσετε μελετήστε τα αναλυτικά αποτελέσματα της σταυροδοσίας του κ. Πεταλωτή και του Στυλιανίδη και θα διαπιστώσετε πολλά μα παρά πολλά. Τα λοιπά είναι εκ του πονηρού.
Η μειονότητα ψήφισε μειονότητα και καλά έκανε, αλλά με αυτά τα αποτελέσματα και η πλειονότητα πάλι μειονότητα ψήφισε. Εσύ που φαίνεται ότι τα μελετάς καταλαβαίνεις τι λέω. Τίποτα λοιπόν δεν είναι εκ του πονηρού. Όσο για τον άλλον "μεγάλο" Ιλχάν, που λες, κι αυτός από την ίδια δεξαμενή του πολιτικού Ισλάμ δροσίζεται. Αφού τα ξέρεις γιατί πας να μας αποδείξεις ότι η ψήφος της μειονότητας είναι πολιτική... Δεν σε προβληματίζει το χαμηλό ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στη μειονότητα; Ποια Ψήφο ευθύνης και κουραφέξαλα...Όσο για το Γιαννακίδη, όλο και φαντάζει στα μάτια μου σαν τον ... Σαντάμ Χουσεΐν. Έχει τώρα δίπλα του και το...μουλλά του. Όργια...
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλά έκανε ο Ευρυπίδης κι έβγαλε τον Ιλχάν απ' έξω, να βάζει υποψηφιότητα με Ντορίστικα αποκόμματα και να ταΐζει χώμα σε 10.000 ψήφους.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτό έπρεπε να κάνει κι ο Γιώργος, αλλά δεν είναι στο χαρακτήρα του. Έπρεπε, όμως, να το κάνει το Κίνημα. Γιατί, καλοί οι μουσουλμάνοι υποψήφιοι, αλλά η λαϊκή ψήφος αλλοιώνεται, καθώς οι δικοί τους ψήφοι ΔΕΝ μοιράζονται.
Οπότε, δραστικές καταστάσεις, θέλουν δραστικές λύσεις.
Με το σταυρό στο χέρι, μόνον... ευχέλαιο μπορεί να γίνει!
Uli Chris
Με τα "Ντορίστικα αποκόμματα" των 10.000 ψήφων του κ. Ιλχαν, αν το κόμμα της κ. Ντόρας Μπακογιάννη έμπαινε στη βουλή, από χθες η Ελλάδα θα είχε τρικομματική κυβέρνηση. Ο κυβερνητικός μηχανισμός θα λειτουργούσε κανονικά, για να ανταποκριθεί στην αντιμετώπιση των καυτών προβλημάτων που ταλανίζουν την χώρα μας και τους πολίτες της. Σήμερα με αυτά που συμβαίνουν η Ελλάδα έχει την εικόνα απέραντου πολιτικού φρενοκομείου.
ΔιαγραφήΟι Ευρωπαίοι εταίροι μας από σήμερα κιόλας θα συζητούσαν με την Ελλάδα για το μέλλον της. Το σημερινό πολιτικό οικονομικό και κοινωνικό χάος που υπάρχει μόνο η νανοτεχνολογία ίσως μπορεί να δώσει λύσεις ή εσείς Ανώνυμε May 8, 2012 12:12 AM που προτείνετε να αποκλείονται οι «ανεπιθύμητοι» από την εκλογική διαδικασία!
Νοσταλγός του... rock and roll μεγάλε! Σαν τότε που το ΠΑΣΟΚ έψαχνε ψήφο εμπιστοσύνης στους πρόδρομους του Σαδίκ, ανεξάρτητους. Χρεοκοπημένες πρακτικές προ πολλού... Τη συνέχεια φαντάζομαι τη γνωρίζεις...
ΔιαγραφήΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΤΑΡΑΧΏΔΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΑΙΟΥ 1990 – ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1993 Ανώνυμος8/5/12 14:50 που εποκαλείσαι
Διαγραφή1. Η επάνοδος του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Προεδρία της Δημοκρατίας
Στις 30 Απριλίου του 1990 θα διεξαχθεί η πρώτη μετά την εκλογή της νέας Βουλής (8 Απριλίου 1990) ψηφοφορία για την εκλογή του νέου Προέδρου Δημοκρατίας. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής (πρόταση της Ν.Δ.) θα λάβει 149 ψήφους, ο Ιωάννης Αλευράς (πρόταση του ΠΑΣΟΚ) 123 ψήφους και ο Κωνσταντίνος Δεσποτόπουλος (πρόταση του Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου) 21 ψήφους. Η ψηφοφορία αυτή δεν εκλέγει Πρόεδρο, αφού συνταγματικά απαιτείται τουλάχιστον πλειοψηφία 151 βουλευτών. Έτσι, η εκλογή επαναλαμβάνεται στις 4 Μαΐου 1990, οπότε και εκλέγεται νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Κ.Καραμανλής με 153 ψήφους. Στην εκλογή του συνεισφέρουν οι 150 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο μοναδικός βουλευτής της ΔΗ.ΑΝΑ Θεόδωρος Κατσίκης (η ΔΗΑΝΑ έχει ήδη δώσει δια του μοναδικού της βουλευτού ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, ενώ και ο αρχηγός της Κωστής Στεφανόπουλος που δεν είχε καταφέρει να εκλεγεί στη νέα Βουλή είχε εκδηλώσει τη στήριξή του στην υποψηφιότητα Καραμανλή για επάνοδο στην Προεδρία ήδη από τις αρχές του χρόνου), καθώς και οι δύο ανεξάρτητοι μουσουλμάνοι βουλευτές Αχμέτ Σαδίκ και Αχμέτ Φαίκογλου που εκλέγονται στη Θράκη. Ο Ι.Αλευράς θα λάβει στη δεύτερη αυτή ψηφοφορία 125 ψήφους (προερχόμενοι όλοι από το ΠΑΣΟΚ), ο Κ.Δεσποτόπουλος 21 (όλοι του Συνασπισμού), ενώ η βουλευτής των Οικολόγων-Εναλλακτικών Αναστασία Ανδρεαδάκη θα δηλώσει «παρών».
…………………………………………………………………………κτλ.
DES: vernardakis.gr/uplmed/14_politique interior.pdf
Οι οπαδοί του law de William Lynch (ο νόμος του Λιντς) αφυπνίσθηκαν ότι είναι διαφορετικό πρέπει να οδηγηθεί στον Καιάδα γι’αυτούς.
ΔιαγραφήΗ εξαιρετικά λαϊκιστική βαθιά νέο-συντηρητική «θεωρία» των οπαδών του Lynch, ενάντια σε κάθε συλλογική διαδικασία πολιτικής αντιπαράθεσης και σύνθεσης, μία «πολιτική» που τους ωθεί σαν πολίτες στην ιδιώτευση και στην «πολιτικοποίηση» των απωθημένων των.
Και φυσικά η «συνέχεια είναι γνωστή», στις εκλογές του Ιουνίου του 1990 ο Σαδίκ και ο Φαϊκογλου πρώτοι έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση Μητσοτάκη. Στη συνέχεια ακολούθησε ο Κατσίκης της ΔΗΑΝΑ, και έτσι σχηματίσθηκε η κυβέρνηση Μητσοτάκη με πλειοψηφική δύναμη 152 βουλευτών. Με τη διαφορά ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποσταθεροποιήθηκε από τους Σαμαρά και Συμπιλίδη. Που το παράξενο, αποφεύχθηκε το πολιτικό χάος για 2.5 χρόνια το οποίο ζούμε σήμερα.
Η δεδηλωμένη του «πρόδομου» Ροντοπλού για σχηματισμό της κυβέρνησης Λάζαρη στις εκλογές του Νοεμβρίου του 1989, δεν ευοδώθηκε γιατί ο μεν Φλωράκης την αποδέχθηκε ο δε Κύρκος την απέρριψε, και έτσι σχηματίσθηκε η κυβέρνηση Ζολώτα.
Άλλοι καιροί, άλλες εποχές με έμπειρους πολιτικούς και αρχηγούς κομμάτων.
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΑΝΑΣ!!!!!
ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΣΕΤΕ, ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ
ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ!!!!!!
kai otan htan o paylos grammateas o mananas etrexe apo pisw toy kai eixe mazepsei ena karo lefta gia to komma.twra kanenas.AGWNISTHS ME OLH TH SHMASIA KAI DEN KOLVNEI.Exei dwsei ta panta gia to pasok.Epiteloys prepei na apodidoyme ta toy kaisaros toy kaisarh.syxarithria gia thn katathesh psyxhs kai thn hrwikh epityxhmenh prospathia giwrgo manana.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα λεφτά του Προξενείου έφθασαν και σε σένα Piazza ή απλώς από αντιπασοκικό και αντιπεταλωτικό μένος.Μαλλον και τα δύο.
ΑπάντησηΔιαγραφή