2.3.12

Σύλληψη για απόπειρα κλοπής σε κοσμηματοπωλείο της Αλεξανδρούπολης με τη μέθοδο του «ριφιφί»


Συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη από αστυνομικούς, ένας 31χρονος και ένας 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αρμενίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες, ενεργώντας από κοινού, εισήλθαν, αρχικά, σε εγκαταλελειμμένο κινηματογράφο και με τη χρήση διαρρηκτικών εργαλείων, προσπάθησαν να δημιουργήσουν οπή σε μεσοτοιχία, η οποία εφάπτεται με κοσμηματοπωλείο, με σκοπό στη συνέχεια να εισέλθουν σε αυτό και να αφαιρέσουν διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα.  
Οι παραπάνω δράστες δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθόσον έγιναν αντιληπτοί από τους περιπολούντες αστυνομικούς και    συνελήφθησαν.
Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) κατσαβίδι και ένα (1) ζευγάρι μάλλινα γάντια. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.