28.2.12

Ποιος είναι ο ηλικιωμένος που χτύπησε τον Γιώργο Ντόλιο


Ο ηλικιωμένος που χτύπησε με την πατερίτσα τον βουλευτή Έβρου και πρώην υπουργό Γιώργο Ντόλιο ονομάζεται Γιάννης Γιουφτσίδης και η οικογένεια του είναι (ήταν) από τους βασικούς υποστηρικτές του στις Φέρες!!!

Ο γιος του μάλιστα, ο Γιώργος, ως μέλος του ΔΣ των εργαζομένων της Αλλαντοβιομηχανίας ΘΡΑΚΗ ήτανε και από τους άτυπους συνεργάτες του βουλευτή. Τώρα τι μεσολάβησε για να δημιουργηθεί αυτό το γεγονός … κανείς δεν ξέρει!
Κύκλοι του πρώην υπουργού πάντως, αναφέρουν με νόημα πως «ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος».

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος28/2/12 17:15

    Η ΔΗΜ.ΑΡ με ανακοίνωσή της (που κατέβηκε από το site της μετά το γέλιο που έπεσε...) “απογοητεύτηκε” και κατηγορεί για “λαϊκισμό” τη γερμανική αριστερά, επειδή καταψήφισε το πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα, αυτό δηλαδή του καταψήφισε και η ίδια... Αιδώς σύντροφοι!!!

    Ο υπεύθυνος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής της ΔΗΜ.ΑΡ. Γεράσιμος Γεωργάτος αναφερόμενος στην καταψήφιση από τους Αριστερούς (Die Linke) του πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα, στη γερμανική βουλή δήλωσε τα εξής:

    "Τουλάχιστον απογοήτευση προκάλεσε η καταψήφιση του πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα από το κόμμα "Aριστερά" (Die Linke), κατά τη σημερινή ψηφοφορία στη γερμανική βουλή. Αυτές τις κρίσιμες και δύσκολες ώρες η Ελλάδα και οι Έλληνες πολίτες χρειάζονται την άμεση και έμπρακτη αλληλεγγύη αντί για τον επαναστατικό δρόμο του συμβιβασμού με το λαϊκισμό. Ευτυχώς, άλλες προοδευτικές μεταρρυθμιστικές δυνάμεις - SPD και Πράσινοι -, δεν ακολούθησαν τον ίδιο ολισθηρό δρόμο στο γερμανικό κοινοβούλιο."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.