28.2.12

Οι Δραμινοί γιορτάσανε τα Κούλουμα


Με την πραγματικά μεγάλη συμμετοχή των Δραμινών, πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις της Καθαρής Δευτέρας στον Δήμο Δράμας.

Στο κάλεσμα του Δημάρχου Δράμας και του Δήμου Δράμας ανταποκρίθηκαν με μεγάλη προθυμία, η  5η Μοίρα καταδρομών,  η Δνση Α/βμιας Εκπαίδευσης τομέας πολιτιστικών θεμάτων, το κέντρο  Νεότητας  του Δήμου μας, το Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, το Λυκείου Ελληνίδων  Δράμας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος  Εβριτών Ν. Δράμας, η Πανηπειρωτική Ένωση Δράμας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Αμισού, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρητικών «Η Μεγαλόνησος», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροχωρίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Ξηροποτάμου και η Φιλαρμονική του Δήμου. 
Από το πρωί της Καθαρής Δευτέρας μοιράστηκαν στους Δραμινούς σαρακοστιανά εδέσματα και η παραδοσιακή αχνίζουσα φασολάδα που την παρασκεύασαν οι πρόσκοποί μας.
Κατά την διάρκεια της  εκδήλωσης  στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης  εξήρε το πνεύμα των εθελοντών  του Φ.Ο.Δ.  και του αείμνηστου Αθανάσιου Γκατζούλη χάρη στους οποίους αναδείχθηκε τα προηγούμενα χρόνια ο λόφος σύμβολο της πόλης μας. 
Ο Δήμαρχος  υπογράμμισε ότι  αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για τους νεότερους και επεσήμανε την αξία του εθελοντισμού. Μάλιστα για την προσφορά του στην εθελοντική  φροντίδα του πράσινου στον Κορύλοβο τιμήθηκε ο Γιώργος Δάλλας.
Επίσης θα πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στον Σύλλογο και στο Τοπικό Συμβούλιο της Χωριστής για  την άρτια οργάνωση του καρναβαλιού τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.