17.2.12

Φασιστικό – ακροδεξιό κόμμα πλέον η ΝΔ! Κωλοτούμπα Σαμαρά η θέση σου είναι με τον … Μεταξά

Το δίλημμα είναι πλέον … τους άχρηστους ή τους ακροδεξιούς φασίστες!!! Κι αυτό γιατί ο Αντώνης Σαμαράς έχει δεχθεί την ακροδεξιά στο κόμμα του, μετά την προσχώρηση του Άδωνι «Μπουμπούκου» Γεωργιάδη και του Μάκη «Κρατάω Λοστάρι» Βορίδη στη ΝΔ!!!

Τα δύο πρώην στελέχη του ΛΑΟΣ, λίγο πριν τις 11:00 έφθασαν στα γραφεία της ΝΔ στη Λεωφόρο Συγγρού και ανακοινώθηκε η προσχώρησή τους στο κόμμα.
Γεωργιάδης και Βορίδης έγιναν δεκτοί με θέρμη από τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Κώστα Τασούλα και τον πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης θα ενταχθούν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις εκλογικές περιφέρειες που ήταν υποψήφιοι με τον ΛΑΟΣ, δηλαδή στην περιφέρεια Αττικής και στην Β’ Αθηνών.

3 σχόλια:

  1. Γιατί???
    Αν δεν πήγαινε στον βόθρο της, ο Βορίδης με τον Άδωνις, δεν θα ήταν φασιστικό κόμμα η ΝουΔού???
    Και που έφυγαν από τον αλβανοεβραίο, να συμπεράνω ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. εκδημοκρατήσθηκε???... μη χέσω....
    Και που δεν πήγαν Βορίδης και Άδωνις στο ψευδοΠΑΣΟΚ, να συμπεράνω ότι το κόμμα των ληστογκαγκάδων δεν έχει στον βόθρο του νοσταλγούς του Μεταξά και του Παπαδόπουλου??? Του Πάγκαλου???...
    Τώρα πλάκα με κάνεις???
    Μερικές φορές κάνεις να θες να ξεκολήσεις και ξανά στη λούμπα πέφτεις.... Σπαταλιέσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/2/12 02:16

    Μπαρμπανίκο άρχισες τις κοτσάνες σου πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/4/12 21:46

    ΟΙ ΣΩΣΙΕΣ ΛΗΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ Κ.../Υ ΕΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.