7.2.12

Ηρεμούν τα νερά του Έβρου (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Σε ύφεση αυτή την στιγμή (βράδυ Τρίτης 23:00) τα πλημμυρικά φαινόμενα στον Έβρο, καθώς υποχωρούν τα νερά του ποταμού στην περιοχή του Σβίλεγκραντ, νερά τα οποία πλημμυρίζουν το Ορμένιο και τις γύρω περιοχές.

Στο Πύθιο η στάθμη του υδάτων είναι στα 5,90 με όριο τα 6,20. Στην περιοχή έχουν γίνει από τις αρμόδιες υπηρεσίες εργασίες στα αναχώματα. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς και η Αστυνομία, δίνει από το πρωί το παρών σε όλους τους οικισμούς του Βορείου Έβρου και ενημερώνει τους κατοίκους.
Στην περιοχή διανυκτερεύει για δεύτερο βράδυ ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Άρης Γιαννακίδης, ενώ στην Ορεστιάδα θα διανυκτερεύσει και ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων Γιάννης Οικονομίδης.
Τα νέα από την Βουλγαρία είναι ευχάριστα, καθώς έχουμε παγοποίηση των υδάτων, αφού στην γείτονα χώρα επικρατούν πολικές θερμοκρασίες (-20 βαθμοί κελσίου). Φαινόμενο που θα σταθεροποιήση την στάθμη.
Σύμφωνα με τους Βούλγαρους, δεν υπήρχε ανεξέλεγκτη αποδέσμευση υδάτων στο ελληνικό μέρος του ποταμού. Να σημειωθεί ότι δύο Ευρωπαίοι παρατηρητές βρίσκονται στα φράγματα της Βουλγαρίας και επιβλέπουν την αποδέσμευση (όπου υπάρχει) των υδάτων.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/2/12 06:42

    «Πλωτή Περιφερειακή Ε.Ο.Ζ. Αγροτικών Προϊόντων Ορεστιάδας».

    Μετά την πλωτή εξέδρα αερίου στα ανοικτά της Μάκρης, ο Έβρος αποκτά την πρώτη
    Παγκοσμίως «Πλωτή Περιφερειακή Ε.Ο.Ζ. Αγροτικών Προϊόντων Ορεστιάδας».
    Το σύγχρονο τεχνικό επίτευγμα είναι του Φόρουμ της οικογένειας Λαμπάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/2/12 11:13

    «Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αχάριστο».
    Χαΐρι έκανε στους λαγούς του Σαμαρά και του Στυλιανίδη ο κ. Χατζηοσμάν και βρήκε τον μπελά του.
    Καλή δύναμη και …άστα να πάνε σύντροφε.
    Ευτυχώς πάντως που υπάρχει και η φράση "κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό..." που απαλύνει σε ένα βαθμό το θυμό των ευεργετών…

    Το φαινόμενο της αχαριστίας είναι τόσο διαδεδομένο που άν το σκαλίσει κανείς θα σηκωθεί κουρνιαχτός, μεγαλύτερος από ότι σηκώνει η αμμοθύελλα στην Σαχάρα!
    Οι αχάριστοι είναι άτομα χωρίς ηθικές αρχές δικαίου, άνθρωποι πού δεν σέβονται την φιλία, την ανθρωπιά, την οικογένεια, την Πατρίδα. Κοινώς οι πατριδοκάπηλοι «τζαμτζήδες, σύνηθες προεκλογικό φαινόμενο στη Θράκη.

    Η Κόλαση και τα Τάρταρα είναι εδώ, πάνω στην γη, μέσα στο κρανίο του καθενός μας για τα λάθη μας.
    Ο Σωκράτης είπε δυό χιλιάδες χρόνια πριν: "Ουδείς εκών κακός" (Κανείς εν γνώσει του δεν είναι κακός). «Λαγός τη φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του».

    «Η Επιχειρηματικότητα ο μόνος δρόμο για το αύριο»
    Γι’ αυτό η επιχειρηματικότητα απαιτεί σκληρή δουλειά, συνέπεια και εξαιρετική γνώση του προϊόντος, της αγοράς, και των προμηθευτών ώστε να εξασφαλίζεται η άριστη ποιότητα και προϊόντων και υπηρεσιών για καταναλωτές, πελάτες και συνεργάτες.
    Σας οδήγησαν στη πηγή της επιχειρηματικότητας και δεν ήπιατε την τεχνογνωσία.
    Σας «υποκίνησαν στην ανεξάρτητη» επιχειρηματικότητα, με την όπισθεν περάσατε τις πόρτες του κ. Χατζηοσμαν και της Υψηλής Πύλης, με την όπισθεν βγήκατε.
    Γειά σας καλή πρόοδο χωρίς εσωστρέφεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.