Ανοιχτή σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στην Κομοτηνή με πρωτοβουλία της Επιτροπής επεξεργασίας, εισήγησης και παρακολούθησης μέτρων και πολιτικών για την αντιμετώπιση και τη διαχείριση των επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αποφασίστηκε η δημιουργία δικτύου με τη συμμετοχή δήμων, δημόσιων φορέων, παραγωγικών φορέων και εθελοντικών οργανώσεων, με σκοπό τη συνεργασία και διαβούλευση για την κοινωνική αλληλεγγύη σε ολόκληρη την επικράτεια της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.
περαστικά σας!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦτάνει τόση μέριμνα, σας ευχαριστούμε. Μόνο που βλέπεις με το άγριο βλέμα τον 3ο απο αριστερα, καταλαβαίνεις τι γίνεται.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτον τον αγριο να τον στειλετε στον ορεινο ογκο να φαει τους λυκους.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜέριμνα για τους εξαθλιωμένους Θρακιώτες είναι η εργασία. Ο τύπος με το βλέμμα …..είναι το εμπόδιο. Δεν ξέρω μαγεύει ή φοβίζει τους 300 τόσους θεσμικούς και επιβάλει την λανθασμένη πολλές φορές γνώμη του. Δεν είναι μόνο τα χρυσωρυχεία όποια επιχειρηματική πρωτοβουλία κι’ αν ψάξεις θα τον βρείς από κάτω να την φρενάρει ο μοναχικός τύπος. Αγωγός αερίου, αγωγός πετρελαίου, η εκμετάλλευση της θάλασσας, των δασών φρενάρονται και οι άλογοι θεσμικοί ακολουθούν τις υποδείξεις του. Τελευταία κάνουν λόγο ότι η καύση καυσόξυλων στις θερμάστρες παράγει σωματίδια τα οποία με την εισπνοή «γεννιούνται» ασθένειες που επηρεάζουν τον οργανισμό του ανθρώπου με αποτέλεσμα να επέρχεται ο θάνατος. Τρίχες κατσαρές εκατομμύρια χρόνια η ξυλεία έδωσε ζωή στα ζώντα όντα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑνακύκλωση είναι η ζωή, και η φύση τη κάνει καλά.
Το περιβάλλον όπως το φαντάζεται ο τύπος είναι άχρηστο για λιμοκτονούντα λαό.
Τα σκουπίδια που τρώνε οι νεόπτωχοι είναι περισσότερο ή λιγότερο τοξικά από την εκμετάλλευση του πλούτου της γης με τις σύγχρονες τεχνολογίες;
Ευρωπαίος Αγιοταλάχ είναι ο μπαγάσας, οι Μεσανατολίτες Αγιατολάχ εκμεταλλεύονται τον ορυκτό τους πλούτο και αγοράζουν όσο-όσο ελληνικά ακίνητα.
Κύριε Μακρή Μέγα Μάγιστρε της οικολογίας ζητώ τη γνώμη σας και την εμπειρία σας γιατί προμηθεύτηκα τα απλά σύνεργα που χρησιμοποιούν σε διάφορες ανά τον κόσμο περιοχές στην εξόρυξη χρυσού, ένα φτυάρι και το παραδοσιακό φινλανδικό μεταλλικό «τηγάνι» χρυσού.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕπίσης με έμεινε αμανάτι από τον παππού μου ένα γεωτρύπανο με μονομπλοκ πετρελαιοκινητήρα.
Η τεχνική που θα εφαρμοσθεί είναι απλή.
Θα γίνονται γεωτρήσεις 300 χιλ. περιφερειακά στις υπάρχουσες ερευνητικές γεωτρήσεις, και απ’ ότι γνωρίζω είναι οι φλέβες χρυσού, με την μεγαλύτερη περιεκτικότητα του πολύτιμου μετάλλου ανά κ.μ των προϊόντων εκσκαφής
περίπου 6 gr.
Στη δεύτερη φάση θα ρίχνονται με το φτυάρι τα χώματα από την γεώτρηση μέσα στο τηγάνι, το οποίο επί δεκάλεπτο ανακινούμε με παλινδρομικές κινήσεις. Για το ξέπλυμα του χώματος μέσα στο τηγάνι για να παρθεί το χρυσάφι θα χρησιμοποιείτε το νερό των υφιστάμενων 3 αρδευτικών γεωτρήσεων.
Το αποτέλεσμα θα είναι… 2-3 ψήγματα χρυσού που μετά βίας φαίνονταν με γυμνό μάτι, 2-3 ψήγματα γρανίτη και από δύο λασπωμένα πόδια έκαστος εργαζόμενος!
Το χρυσό δεν θα πουλιέται στις πολυεθνικές εταιρίες, αλλά στο εθνικό θησαυροφυλάκιο με την τρέχουσα τιμή ανά ουγγιά. Έτσι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στη Εθνική κυριαρχία της Ελλάδας.
Στη Τρίτη φάση θα γίνεται η αποκατάσταση του περιβάλλοντος, θα γεμίζουν οι τρύπες των γεωτρήσεων με χώμα και θα φυτεύετε δένδρο κατόπιν υποδείξεως των οικολόγων κ. Μακρή.
Το δε πεντακάθαρο νερό μετά τη πλύση του χρυσοφόρου κοιτάσματος θα οδηγείτε
με πρωτόγονα κανάλια Αιγυπτιακής τεχνολογίας στους αγρούς της περιοχής για να παράγονται φρέσκα βιολογικά αγροτικά προϊόντα.
Εάν κ. Μακρή εσείς εγκρίνετε την πρόταση, η Περιφέρεια δεν θα φέρει ουδεμία αντίρρηση. Από εσάς εξαρτώνται όλα.