8.2.12

Προσέλκυση Σκανδιναβών τουριστών στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ


Συντονισμένη προσπάθεια καταβάλλεται από την πλευρά της Αντιπεριφέρειας Τουρισμού – Πολιτισμού Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, για την προσέλκυση Σκανδιναβών τουριστών στην περιοχή μας.
Ήδη, σύμφωνα με δηλώσεις του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη, Κώστα Παπακοσμά, έχει σταλεί έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό προκειμένου να γίνει γνωστή η περιοχή μας σε αυτές τις χώρες.
Ο κ. Παπακοσμάς σημείωσε σε δηλώσεις του ότι η Αντιπεριφέρεια Τουρισμού – Πολιτισμού, τον Ιανουάριο, Φεβρουάριο αλλά και το Μάρτιο, θα είναι σε μια συνεχή προετοιμασία αλλά και στην εκτέλεση δράσεων που αφορούν τη συνολική προβολή της Περιφέρειάς μας στην Ελλάδα αλλά και στις Βαλκανικές χώρες.
Παράλληλα διατηρούν μια αγαστή συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, και μόλις πρόσφατα απέστειλαν μια σειρά εντύπων αλλά και ηλεκτρονικών μέσων στις σκανδιναβικές χώρες, όπου ο ΕΟΤ μετέχει σε σχετικές εκθέσεις τουρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.