3.11.11

Ο Γιώργος Ντόλιος ζητάει την σύγκλιση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ


Οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στο χώρο του ΠΑΣΟΚ συνεχίζονται! Ο βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ντόλιος εμφανίστηκε πριν λίγο στο MEGA και ζήτησε την σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ!

Από σήμερα το πρωί στη Βουλή, βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, συγκεντρώνουν υπογραφές με αίτημα την σύγκληση της. Τις κρίσιμες στιγμές αυτές για το Κίνημα … αγνοούνται ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και όλα τα πρωτοπαλίκαρα του προέδρου!!!

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/11/11 10:52

    ΡΕ ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/11/11 10:56

    Η Ελευθεροτυπία είναι η μόνη εφημερίδα που κρατά έντιμη και αντιμνημονιακή στάση (ανεξάρτητα αν και αυτή έχει τις αμαρτίες του παρελθόντος). Εάν κλείσει, η πληροφόρηση από όλα τα κανάλια και τις κυβερνητικές εφημερίδες Καθημερινή, ΝΕΑ, ΒΗΜΑ, ΕΘΝΟΣ θα είναι δικτατορικά μονόπλευρη και το λαϊκό κίνημα δεν θα έχει κανένα ΜΜΕ στο πλευρό του. Η Ελευθεροτυπία κινδυνεύει να κλείσει γιατί με εντολή του Γιωργάκη ο Σάλλας και ο Κωστόπουλος των τραπεζών Περαιώς και Αλφα δεν της δίνουν το καθ’ όλα νόμιμο δάνειο που ζήτησε.
    Προτείνω ο λαός να ενισχύσει την Ελευθεροτυπία αγοράζοντάς την. Αγοράστε Ελευθεροτυπία για να μείνει μια φωνή δικιά μας ζωντανή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.