3.11.11

Καλή όρεξη: Τους τράβηξε τα βρακιά κάτω απ’ τις φούστες και τώρα θα πέσουνε να του φάνε το … φερμουάρ!!!


Φοβερό το τετ-α-κε του Γιώργου (sorry που το γράφω ελληνικά γιατί δεν ξέρω γαλοπουλέζικα), που έκατσε ένα… ωραίο δημοψήφισμα σα φάπα μεγατόνων στο σβέρκο του Σόιμπλε και στο περουκίνη της Μέρκελ!!!

Δεν ξέρω αν το σκέφτηκε αυτός ή οι Αμερικάνοι, αλλά… όποιος το σκέφτηκε πρέπει να πάει για Oscar!!!
Και να δείτε που ο Γιώργος πρέπει να το κάνει ΑΜΕΣΩΣ το δημοψήφισμα!  Αλλιώς, υπάρχουν οι φουστίτσες (το φου με «π») και οι σερβιέτες (προς αποφυγήν… χυδαιότερης λέξης) που μπορεί να τον ρίξουν! Αμέσως αρχίσανε οι αποστασίες!  Είδατε κάτι… Always με φτερά;;; Επειδή ο Γιώργος απηύδησε κι έκανε την ΠΡΩΤΗ ΣΩΣΤΗ ενέργεια για πολύν καιρό τώρα!  Άντε, γιατί του τα ζάλισε το… Der Spiegel (ή όπως αλλιώς το λένε αυτό το χαρτί υγείας…).
Και κοίτα να δεις που ΜΟΝΟ το Der Spiegel κατάλαβε το ΟΡΘΟΝ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ μας (ναι, σήμερα αξίζει ολάκερος κεφαλαία γράμματα).  Άντε κι η… Έλσα Παπαδημητρίου.
Αλλά, εκεί που πανηγυρίζουμε από προχθές, έχουν πέσανε οι αδερφές (που θέλανε να γίνουνε χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη) να του φάνε το σπέρμα!  Ε, ελπίζω –αντ’ αυτού– να τους ρίξει μια… κατούρα, κι από ‘δω παν’ κι άλλοι!!!
Άντε γιατί παραξεθάρεψαν όλοι.
Κύριε τραπεζίτη, οι μισθοί κουρεύτηκαν 40%.  Άρα ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΕΥΤΕΙ 40% ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΑΣ ΣΕ ΣΕΝΑ;
Κύριε μπακάλη, οι μισθοί κουρεύτηκαν 40%.  Άρα ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΡΕΨΕΙ 40% ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ;
Κ.ο.κ.  (το οποίον ΔΕΝ σημαίνει κώδικας οδικής κυκλοφορίας).
Άλλοι πάλι ζητάνε εκλογές.  Αυτοί που έως πριν κατήγγειλαν τη δανειακή σύμβαση (Νουδία, ΛΑ.Ο.Σ, ΚΚΕ, ΣΥ.ΡΙΖ.Α, όλοι-στο-ίδιο-καζάνι, κλπ) ξαφνικά… την αγάπησαν!  Και δεν θέλουν να διακινδυνεύσει με τίποτα!  Εκλογές, λέει, να γίνουν!!!  Αυτή είναι η λύση.  Και ερωτώ:  ΠΩΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ Η ΟΧΙ;;;
Beep!!! 
Βασικά, εκεί που φτάσαμε, αν δεν είσαι πλούσιος ή τραπεζίτης, ή αν δεν τα «παίρνεις» από πλούσιους και τραπεζίτες (όπως όλοι οι δοσίλογοι βουλευτές που ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ το πολιτικό κόστος), ή αν -απλά- δεν έχεις το ακαταλόγιστο, θέλεις και δημοψήφισμα και θα ψηφίσεις και ΟΧΙ!  Σαν το Μεταξά!  Φτου σκωληκομυρμηγκότρυπα….
Αν είσαι όμως πλούσιος, τραπεζίτης ή δοσίλογος «παρταόλας», τότε, σε περίπτωση δημοψηφίσματος…
Θα χάσεις!  Γιατί μόνον εσύ και τα παιδιά σου θα ρίξουν ΝΑΙ στο νέο δάνειο.  ΑΝ δεν σας προλάβει η… συμμορία με τα Kalashnikov.  Δηλαδή… εμείς οι υπόλοιποι!
Αν προλάβει ο Γιώργος και ΚΑΝΕΙ το δημοψήφισμα ΠΡΙΝ τον φάνει οι φούστηδες κι οι φουστίτσες, θα… «καλοπεράσουν» πολλοί που έως εχθές νόμιζαν ότι θα… καλοπερνούσαν.  Αλλά το σίγουρο είναι ότι –μέσω της ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας και ΑΜΕΣΩΣ μετά τη μεγάλη κατρακύλα– η δραχμή (ή το οποιοδήποτε ΔΙΚΟ μας νόμισμα) θα μας κάνει ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ και θα φέρει ΑΝΑΠΤΥΞΗ σε χρόνο dt.
Κι ελπίζω το δημοψήφισμα να γίνει και να ΜΗΝ αγνοηθεί.  Γιατί, ιστορικά, ΥΠΗΡΞΕ (ΑΝΘ)ΕΛΛΗΝΙΣ ΑΔΕΛΦΗ (με μεγάλα φρύδια και χωρίς @ρχίδια) ΠΟΥ ΑΓΝΟΗΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.  Και σήμερα, ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ, όλα έχουν γίνει σαν το αιδοίο της, αυτηνής και των ομοίων της!!!
Δεν πήρατε ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ μέτρα, κυρίες; Θα σας πάρει… τα μέτρα τώρα ο Γιώργος!  Αν προλάβει…
Καιρός ήταν στην κυβέρνηση αυτή να βρεθεί ΕΝΑΣ τσαμπουκάς.  Και βρέθηκε αυτός που έπρεπε. 
Ελπίζω μόνο να μην έχει άλλες αδελφές το ΠΑΣΟΚ και να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης οι υπόλοιποι 152, ως οφείλουν!
Αυτό, ή να πετάξουν τα παντελόνια τους. Και να στηθούν έτοιμοι.  Γιατί η 17/11 έρχεται και ΔΕΝ έχει πάρει χαμπάρι κανείς πόσο μπορεί να αραιώσει… πληθυσμιακά η Ελλάδα σε 15 μερούλες.
ΚΑΝΕΙΣ!!!

Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.