3.11.11

Επιτροπή Διακανονισμού Μισθωμάτων στα καταστήματα της Καβάλας


Άμεσα αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία Επιτροπή Διακανονισμού Εμπορικών Μισθωμάτων, που συστήθηκε από τη Διεύθυνση Εμπορίου της ΠΕ Καβάλας, έπειτα από συνεννόηση με τον Εμπορικό Σύλλογο, προκειμένου να γίνει μείωση των ενοικίων των καταστημάτων, ιδιαίτερα σε μια περίοδο οικονομικής δυσπραγίας των επιχειρηματιών.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Αρχέλαου Γρανά, το τελευταίο διάστημα ήρθε σε συνεννόηση η Διεύθυνση Εμπορίου με τον Εμπορικό Σύλλογο όπου δημιουργήθηκε μια επιτροπή για την διαπραγμάτευση των εμπορικών μισθώσεων μεταξύ των ενοικιαστών και των ιδιοκτητών.
Οι διαβουλεύσεις της Υπηρεσίας με το Επιμελητήριο έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και άμεσα αναμένεται  να ξεκινήσει η λειτουργία της επιτροπής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.