3.11.11

Εκπαίδευση των παιδιών της μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη


Το Πρόγραμμα «Εκπαίδευση των παιδιών της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη» εγκαινιάζει τα Κέντρα Στήριξης του Προγράμματος σε Κομοτηνή και Ξάνθη και  διοργανώνει δύο συνεντεύξεις τύπου, την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, στις 6 μμ στο ΚΕΣΠΕΜ Ξάνθης και την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, στις 6 μμ στο ΚΕΣΠΕΜ Κομοτηνής.

Στις  συνεντεύξεις  Τύπου θα ανακοινωθούν μεταξύ άλλων:
Η έναρξη λειτουργίας των περιφερειακών ΚΕΣΠΕΜ στη Ροδόπη: στον Ίασμο, την Οργάνη και τις Σάπες και στην Ξάνθη: στο Δροσερό, τον Εχίνο και το Σέλερο, τέλος στον Έβρο: στην Άβαντος Αλεξανδρούπολης.
Επίσης, θα ανακοινωθεί η έναρξη λειτουργίας των κινητών ΚΕΣΠΕΜ, 4 φορτηγάκια εξοπλισμένα με λάπτοπ, παιδική βιβλιοθήκη, ηλεκτρονικά παιγνίδια μάθησης, που θα επισκέπτονται τα σχολεία των μακρινών μειονοτικών χωριών.
Την  συνέντευξη τύπου και στις δύο πόλεις θα ακολουθήσει στις 7 μ.μ. εορταστική εκδήλωση γνωριμίας των καλεσμένων με τα μαθήματα και τις δραστηριότητες που προσφέρουν τα ΚΕΣΠΕΜ.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος3/11/11 15:19

    το πιο αποτυχημενο προγραμμα που εγινε ποτε...ζητω το βυσμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.