3.11.11

Δέκα άτομα λήστεψαν 84χρονο στην Ξάνθη


Έναν απίστευτο εφιάλτη έζησε 84χρονος κτηνοτρόφος στην Ξάνθη, όταν δέχτηκε άγρια επίθεση από ομάδα ... δέκα ατόμων, που τον χτύπησαν με ξύλινα καδρόνια και τον λήστεψαν. Οι δράστες άρπαξαν τελικά από τον έντρομο 84χρονο ... τρία αρνιά κι ένα σκύλο, ενώ αφαίρεσαν επίσης μία μπαταρία αγροτικού μηχανήματος, ένα κινητό τηλέφωνο και μία μπαλαντέζα.

Όπως έγινε γνωστό, σε βάρος ενός εκ των δραστών, ενός 20χρονου, σχηματίστηκε ήδη δικογραφία για ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, ζωοκλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για να εξακριβωθούν τα στοιχεία και των υπόλοιπων εννιά συνεργών του.
Η ληστεία σε βάρος του 84χρονου σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας στην κτηνοτροφική μονάδα που διαθέτει σε αγροτική περιοχή της Ξάνθης. Αξιωματικοί της Αστυνομίας αναφέρουν χαρακτηριστικά πως ο ηλικιωμένος άντρας αντιλήφθηκε ξαφνικά περίπου δέκα άτομα να εισβάλλουν στη μονάδα του και να κινούνται εναντίον του, κρατώντας στα χέρια ξύλινα καδρόνια.
Ο ίδιος είπε στους άντρες της Ασφάλειας Ξάνθης ότι κάποιοι από αυτούς τον χτύπησαν σε διάφορα σημεία του σώματος, ενώ στη συνέχεια άρχισαν να προκαλούν ζημιές στους χώρους της μονάδας. Στη συνέχεια, άρπαξαν αρνιά κι ένα σκύλο, καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα, και εξαφανίστηκαν από την περιοχή.
Ο 84χρονος κτηνοτρόφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ξάνθης όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ διαπιστώθηκε πως βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, ωστόσο τα τραύματά του δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.