2.11.11

Επαφές για το ΒΙΟΠΑ Καβάλας έκανε ο πρόεδρος του Μάκης Παπαδόπουλος


Σειρά επαφών είχε ο  Πρόεδρος της Βιοτεχνικό Πάρκο Καβάλας  ΑΕ Χρυσόστομος Παπαδόπουλος με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Σωκράτη Ξυνίδη και τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ιωάννη Δριβελέγκα, για την προώθηση εκκρεμών θεμάτων του Βιοτεχνικού Πάρκου.

Κατά τη συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Ξυνίδη, αντιμετωπίστηκαν σε θετική κατεύθυνση εκκρεμή ζητήματα, όπως η ικανοποίηση του αιτήματος θεραπείας από την περικοπή τμήματος της εγκεκριμένης επιδότησης για την κατασκευή των έργων του ΒΙΟΠΑ και η πρόσθετη ενίσχυση για την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών και υποδομών του ΒΙΟΠΑ. 
Παράλληλα ο υφυπουργός κ. Δριβελέγκας είδε θετικά την παραχώρηση της αιτούμενης όμορης έκτασης για την εγκατάσταση επιχειρήσεων σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το νέο Νόμο για τα Επιχειρηματικά Πάρκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.