1.11.11

Ευριπίδης Στυλιανίδης: «Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι»


Προσωπική επίθεση στον Πρωθυπουργό έκανε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ και βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης, με αφορμή την απόφαση για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, την οποία και χαρακτήρισε αντισυνταγματική!!!

«Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι», ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Radio 9 και χαρακτήρισε έσχατο εκβιασμό την απόφαση για το δημοψήφισμα.
Όπως υποστήριξε ο κ. Στυλιανίδης, η απόφαση είναι αντισυνταγματική, καθώς σύμφωνα με το άρθρο 44 του Συντάγματος δημοψήφισμα προκηρύσσεται για κρίσιμα εθνικά θέματα και για ψηφισμένα νομοσχέδια που ρυθμίζουν σοβαρό κοινωνικό ζήτημα, εκτός από τα δημοσιονομικά.
Ποτέ δεν μπόρεσα να το καταλάβω αυτό το παιδί! Δεν ξέρω αν τον καταλαβαίνουν φίλοι και εχθροί στο κόμμα του … αλλά και προπάντων οι φίλοι εκτός αυτού!

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/11/11 13:13

    Γιαυτό και είναι τόσα χρόνια αήττητος ο ίδιος . Για τον εαυτό του τα έλεγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/11/11 16:27

    Ανεργος βουλευτης.Οταν μπηκε στην πολιτικη ηταν φτωχος,οταν θα φυγει θα εχει μεγαλη περιουσια...Αληθεια Μπουλουκο,γιατι καθυστερει η αγορα της Βιλλας στο Ηρακλειο Κρητης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/11/11 23:49

    Στο ξεσαλωμένο χαμηλού επιπέδου ακροατήριο των δεξιών απευθύνεται. Αφήστε τον να πάρει κανένα ψήφο προσποιούμενος τον αγανακτισμένο που κάνει ανένδοτο στους προδότες...
    Τα περί ηλιθίου Παπανδρέου αναπαράγονται συστηματικά για να τον αποδομήσουν μέσω συναισθηματικών στερεοτύπων εκτός λογικής. Και επειδή πράγματι πεινάει μέρος του κόσμου - χαμηλού επιπεδου συνήθως ή επιστημονικό προλεταριάτο χωρίς επιστημονική υποδομή - υπάρχουν πρόθυμοι να τον ακούσουν. Κρίμα...

    Μπούμερανγκ θα του γυρίσουν αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/11/11 08:32

    Εσείς οι τρεις προηγούμενοι που γράφετε, ξέρετε τι εστί δημοψήφισμα την συγκεκριμένη στιγμή; Είστε λοιπόν ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ. Δεν λέω ότι και ο Στυλιανίδης είναι καλός. Προς Θεού. Όλοι όσοι ανακατεύτηκαν με την πολιτική, τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα, ένας ήταν ο σκοπός τους. Το μέλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρόλο που είναι στην άλλη άκρη, το είχα για σοβαρό.

    Όπως και τον Αντώνη.

    Τι συνέβη τελικά? Κύλισε ο γάιδαρος και βρήκε το Σαμάρι?

    Και... που???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.