31.10.11

Παιδική χαρά … ο Δήμος Ορεστιάδας!!!


Μπορεί οι «απειλές» των γονέων να έφεραν αποτέλεσμα και ορισμένα σχολεία στο Δήμο Ορεστιάδας να προμηθεύτηκαν πετρέλαιο θέρμανσης, αλλά το συγκεκριμένο πρόβλημα φέρνει στο φως … την ανικανότητα της δημοτικής αρχής για τα πιο στοιχειώδη πράγματα!!!

Έπρεπε να φτάσει 31 Οκτωβρίου, το θέμα να κάνει τον γύρο της Ελλάδας μέσω διαδικτύου, για ν’ αποφασίσει ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Δήμητρης Μουζάς στο τέλος της εβδομάδας (άντε να δούμε), να συγκροτήσει το νομικό πρόσωπο και τις σχολικές επιτροπές, ώστε να αποφασίσουν, να υπογράφουν και να μπει πετρέλαιο στα σχολικά κτίρια και να ζεσταθούν μικροί μαθητές!!!
Σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, με πιο θερμό κλίμα, το θέμα έχει λυθεί από τον Αύγουστο, αλλά στην Ορεστιάδα φαίνεται ότι το κρύο που ξεκινάει από τις αρχές Οκτώβρη … δεν πτοεί κανέναν!!!
Πάντως στην δημοτική αρχή Ορεστιάδας, έχουμε κι άλλο «φαινόμενο Ροροπούλου», καθώς ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Μαρασλής, παραδέχθηκε σε δηλώσεις του (δες εδώ) ότι ο ελεγκτής – επίτροπος κάνει τα στραβά μάτια και κατανοεί το θέμα που προέκυψε, ώστε να δίνονται χρήματα για πετρέλαιο … χωρίς αποφάσεις και χωρίς επίσημα παραστατικά!!! Κι όλα αυτά από το τηλέφωνο!!!
Οι γονείς βέβαια, καλό είναι να ανησυχούν, καθώς το κάθε σχολείο, σύμφωνα πάντα με τον αντιδήμαρχο, έχει προμηθευτεί 500 λίτρα πετρέλαιο. Δηλαδή θέρμανση για 2 – 3 μέρες! Μετά;;;
Αυτά δεν γίνονται πουθενά! Παιδική χαρά … ο Δήμος Ορεστιάδας!

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/11/11 09:56

    ας προσεχαν οταν ψηφιζαν.
    ηξεραν τι φρουτο ηταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κωνσταντίνα1/11/11 11:06

    Ας μας πει κάποιος ποια θα είναι η επόμενη πρόταση απο οποιοδήποτε πολιτικό χώρο.Υπάρχει?Δε νομίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα δούμε! Νομίζω πολύ σύντομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.