20.6.11

Ανασχηματίζει τους τομεάρχες ο Αντώνης Σαμαράς! Τι λένε οι άνθρωποι του προέδρου για τους Εβρίτες

Ο πρόεδρος της ΝΔ σε μια προσπάθεια να αναδιατάξει τις δυνάμεις του κόμματος σκέφτεται να προχωρήσει άμεσα σε …ανασχηματισμό των γαλάζιων τομεαρχών. Όπως μας έλεγε συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, αρκετοί από τους τομεάρχες δεν τα κατάφεραν στο έργο που τους ανατέθηκε κι ως εκ τούτο και με δεδομένο πως ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνουν εκλογές, αρκετοί θα απαλλαγούν από τα καθήκοντά τους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Kentri News, η πηγή που βρίσκεται κοντά στον πρόεδρο, μιλά για «εκκωφαντική σιωπή και ανυπαρξία» του Κυριάκου Γεροντόπουλου, η οποία «δεν ξαφνιάζει ούτε έναν μέσα στη ΝΔ». Για την Βασιλική Τζότζολα, η οποία βρίσκεται στον ίδιο τομέα με τον Κυριάκο Γεροντόπουλο, αναφέρεται ότι η Εβρίτισσα τα πάει αρκετά καλά.
Σε ότι αφορά τον Αλέξανδρο Δερμεντζόπουλο, η τοποθέτηση του στον Τομέα Άμυνας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, «αποδείχτηκε πως έγινε για καθαρά λόγους κομματικής ισορροπίας».
Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα Kentri News, εδώ…

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/6/11 22:52

    re ti lete pou to grafei auto gia ton gerontopoulo tosi propaganda pia eleos.mpika sto kentri kai den grafei tipot apo auta pou lete edo mesa...parapliroforite ton kosmo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/6/11 22:53

    Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Kentri News, η πηγή που βρίσκεται κοντά στον πρόεδρο, μιλά για «εκκωφαντική σιωπή και ανυπαρξία» του Κυριάκου Γεροντόπουλου, η οποία «δεν ξαφνιάζει ούτε έναν μέσα στη ΝΔ» ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΝΕ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ.ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/6/11 11:18

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ .ΠΟΛΛΑ BLOG ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.