20.6.11

Ο Άνθιμος στηρίζει τον Βενιζέλο και με ... προσευχές!!!

Όχι μόνο ευχές αλλά και ... δεήσεις για μακροημέρευση συνοδεύουν τον Βαγγέλη Βενιζέλο στα νέα καθήκοντά του. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος έδωσε εντολή να διαβαστεί την Κυριακή στις 45 εκκλησίες της συμπρωτεύουσας δέηση για να βγει η χώρα από την οικονομική κρίση και να διασωθεί η ελληνική οικονομία.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του ο Άνθιμος εξέφρασε την ευχαρίστησή του για την τοποθέτηση του Βαγγέλη Βενιζέλου στη θέση του υπουργού Οικονομικών και τόνισε: «Έχω πάρα πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητες του κ. Βενιζέλου, αλλά και στην όλη του ιδεολογία και δομή για τα πράγματα της πατρίδας, ώστε νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε κάποιες καλύτερες ελπίδες για τα πράγματα από ότι πριν».
Επομένως εμείς είμαστε με τον πρώην τον Παπακωνσταντίνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.