20.6.11

Ο φωστήρας του ανασχηματισμού αφήνει τον Έβρο στο έλεος … της ΝΔ!!!

Αυτοί που συμβούλεψαν τον πρωθυπουργό για τον ανασχηματισμό, οι φωστήρες σύμβουλοι τεχνοκράτες και μη, ξέχασαν κάτι! Κι ενώ όλοι οι νομοί της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης έχουν από έναν υπουργό ή υφυπουργό … ο Έβρος έμεινε στα κρύα του λουτρού, μετά την καρατόμηση του Γιώργου Ντόλιου!

Τώρα οι βουλευτές του νομού σε πρώτο ρόλο και ο Περιφερειάρχης σε δεύτερο, θα προσπαθήσουν να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά, σε μια περιοχή, παραδοσιακά δεξιά, με δεκάδες προβλήματα και το μεταναστευτικό να παραμονεύει!
Αυτά βλέπει η ΝΔ και πάει ολοταχώς να εκλέξει τρεις βουλευτές στον Έβρο. Και καλά θα κάνει. Βρίσκεις έναν κουτσό στο τρέξιμο και δεν θα τον περάσεις;

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/6/11 23:10

    Ναι.. ο "αλάνθαστος Ντόλιος κέρδισε 5 Δήμους στον Έβρο...αλλά όλοι είναι Ν.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/6/11 12:26

    Αν αναλογιστεί κάποιος ότι και ο Άρης πάτωσε στον Έβρο, την επόμενη φορά οι μειονοτικές ψήφοι δεν θα είναι αρκετές για να του εξασφαλίσουν την έστω και οριακή νίκη στις περιφερειακές εκλογές. Η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη χάνεται για το ΠΑΣΟΚ από τη βλακεία της Αθήνας και την αναποτελεσματικότητα του Άρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/6/11 16:57

    Κάτι θα ήξεραν...Δεν θα δεχόταν λέει άλλο υφυπουργείο ...Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.