18.5.11

Τους ξεφτίλισε στο MEGA ο Πεταλωτής!!! Ένα βήμα πριν το εγκεφαλικό η Τρέμη


Κι όμως στο MEGA, έβγαλαν τον … 100 χρονών Μανώλη Κεφαλογιάννη, να μιλήσει για την οικονομία!!! Ποιος είδε τον Πεταλωτή και δεν τον φοβήθηκε. «Έχετε υποχρέωση στον Κεφαλογιάννη», τους είπε ο βουλευτής Ροδόπης και η Όλγα Τρέμη προσπαθούσε να δικαιολογήσει … τα αδικαιολόγητα. Η στάση του Mega – λου καναλιού δεν ήταν η πρέπουσα, καθώς διέκοψε την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση μεταξύ του Γιώργου Πεταλωτή και του Πάνου Παναγιωτόπουλου!
Δείτε στην Piazza όλο το βίντεο, αφού το Mega έκοψε το συγκεκριμένο κομμάτι του δελτίου που αναρτά κάθε μέρα στην ιστοσελίδα του. Δείχνουν μόνο το μισό!!!

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/5/11 00:27

    και που το βρηκες εσυ ολοκληρο ρε πιατσα? τι παρε δωσε ειναι αυτα που εχεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/5/11 00:33

    αυτά που σου δίνουν εσένα τη δυνατότητα να μαθαίνεις κι αυτά ακόμη που αποκρύπτονται από τους άλλους ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κεφάλας Γιάννης, όπως τον εγραφα πάντα εγώ, νομίζει ότι έμαθε οικονομικά.

    Και δεν ξέρω ποιός ξέρει πραγματικά οικονομικά στην Ελλάδα (ξέρω ότι ΔΕΝ ξέρει ο Αλογοσκούφης), αλλά όταν γίνεται συζήτηση μεταξύ 2 σοβαρών ανθρώπων δεν μπορεί να συναινεί κανείς (δημοσιογράφος ή άλλος) να παρεμβαίνει ένα ραμολί που είχε γεροντική άνοια από τα 18 του χρόνια!!!

    ΕΛΕΟΣ δηλαδή. Καλύτερα να παρεναίβενε ο "επίτιμος" - τουλάχιστον αυτουνού το μυαλό έχει ακόμη κοφτερές άκρες.

    Αλλά όχι κι ο "χυλός"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/5/11 12:54

    Μπραβο επιτελους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/5/11 15:45

    Εξαλλος φέρεται ο Καρχιμάκης μετά την επίδοση Πεταλωτή στο αποψινό δελτίο του Mega. Δεν πίστευε στα μάτια του πως είναι δυνατόν να χάσει την μοναδική ευκαιρία που του προσφέρθηκε επικοινωνιακά και αντί να την εκμεταλλευθεί, άρχισε τις κοκορομαχίες με την Τρέμη!
    Σύμφωνα με τον Καρχιμάκη, ο Πεταλωτης αρκούσε να πει “εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την παρέμβαση του κυρίου Κεφαλογιάννη, αφού ο κύριος Παναγιωτόπουλος δεν τα καταφέρνει…”

    Αντ´ αυτού, έκανε τον συνήγορο του Παναγιωτόπουλου!

    “τι περιμένεις από έναν μέτριο δικηγόρο που ξαφνικά τον έκαναν αυτοκράτορα…” έλεγε δικαιολογημένα ο πράσινος μαιτρ της επικοινωνίας…
    Απο http://www.newspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/5/11 19:08

    Σιγα την ξεφτίλα ρε παιδιά...απο που και ως που ξεφτιλισε το Mega? Εμεις χαζοί είμαστε? Δεν βλέπουμε? Δεν μπορούμε να κρίνουμε? Ο ιδιος εγινε ρεζίλι...Διοτι δεν ειναι ικανος για διάλογο...αυτος εχει μαθει μονο στους μονολόγους ...Ασε που αν εμπαινε στην διαδικασία διαλόγου με οποιονδήποτε παλαιο πολιτευτή θα γινόταν ρεζίλι , γιατι δεν ξερει τι του γινεται... ουτε θα ηξερε να απαντήσει σε ερωτησεις απο τετοιου ειδους πολιτευτες ,αυτος ξερει μονο αυτα που του μαθανε να λεει, τιποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο...σιγα τον Πεταλωτή....απο το πουθενα εγινε πολιτικος....μην τρελλαθουμε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάποιος έπρεπε να τα πει στους σιχαμένους του mega! Μάγκας ο Πεταλωτής και χωρίς κραυγές!

    Έτσι σας θέλουμε ρε τους πολιτικούς να σφάζετε με το μπαμπάκι, όχι να γκαρίζετε σαν κυράτσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/5/11 13:33

    Βγήκανε τα στημένα σχόλια εναντίον του Πεταλωτή από τους κομπλεξικούς που δεν μπορούν να χωνέψουν την επιτυχία του ή τους θίγει τα συμφέροντά τους. Σιγά ρε που αρνήθηκε το διάλογο... Κοτζάμ Παναγιωτόπουλο είχε απέναντι και σε αυτή τη δύσκολη φάση της πατρίδας ο Ροδοπίτης υπουργός έχει τα κότσια να βγαίνει να υπερασπίζεται πολύ δύσκολα πράγματα.

    Απλά δεν αφήνει τα Megala συμφέροντα να υπαγορεύουν όπως τους βολεύει πολιτικές και ατζέντες. Κανείς δε λέει ότι υπάρχουν μεγάλες αλήθειες εναντίον της κυβέρνησης. Τα δέντρα όμως είναι αυτά, όχι το δάσος. Αυτό δεν το ακουμπάει κανείς. Το γλείψιμο στον ... υπέροχο και ... προδομένο (πάντα) λαό μας βλέπετε.

    Μπράβο στον Πεταλωτή που την έβαλε στη θέση της την Megali κυρία (το 'κυρία' να απορήσω μήπως ελέγχεται; τι λέτε;) της δημοσιογραφίας. Καθ' υπαγόρευση φέρανε τον γεροξεκούτη καταδικασμένο για ρουσφέτια Κεφαλογιάννη (ναι!!!! καταδίκη στην Ελλάδα!!!! φανταστείτε τι έχει κάνει γενικά!!!) δήθεν για τη ... γνώμη του. Τα ... αγνά ΜΜΕ!!!! Δεν ξέρω γιατί οι στημένοι σχολιάζουν για μέτριο δικηγόρο που έγινε αυτοκράτορας, πάντως το παλικάρι σας Ροδοπαίοι πάει πολύ καλά. Και λέει λίγα, κάνει όσα μπορεί, και έχει αρ%$#^#^δια με την καλή έννοια!!! Να το προσέχετε!!!!!

    Ένας από την Κρήτη που ζει στην Κομοτηνή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος19/5/11 22:02

    ΤΟΛΜΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ; ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΜΕ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΤΑΛΩΤΗ. ΦΑΤΟΥΣ. ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.