1.3.11

Νεκρός αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ σε συμπλοκή στην λεωφόρο Κηφισού

Ένας αστυνομικός έπεσε νεκρός σε ανταλλαγή πυροβολισμών ανδρών της ομάδας της ΔΙΑΣ με κακοποιούς στη λεωφόρο Κηφισού το απόγευμα της Τρίτης 1 Μαρτίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν στη συμπλοκή είναι συνολικά τέσσερις, ένας εξ αυτών θανάσιμα στο κεφάλι, ενώ σε σοβαρή κατάσταση βρίσκεται ακόμη ένας.
Οι τέσσερις αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τραυματίστηκαν σε συμπλοκή με κακοποιούς στη λεωφόρο Κηφισού, οι οποίοι νωρίτερα φέρονται να είχαν ληστέψει περίπτερο στο Περιστέρι.
Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ μαζί με άλλους συναδέλφους τους έλαβαν σήμα να κινηθούν προς τη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Περιστέρι, όπου είχε σημειωθεί νωρίτερα η ληστεία και να εντοπίσουν το αυτοκίνητο με τους τρεις επιβαίνοντες.
Το όχημα ήταν κλεμμένο και άμεσα οι αστυνομικοί το εντόπισαν και άρχισαν να το καταδιώκουν. Σε παράδρομο της λεωφόρο Κηφισού, στο ύψος της λαχαναγοράς του Ρέντη, το αυτοκίνητο σταμάτησε, δύο εκ των επιβατών κατέβηκαν, στόχευσαν εναντίον των αστυνομικών πιθανότατα με Καλάσνικοφ και πυροβόλησαν.
Αποτέλεσμα ήταν τέσσερις αστυνομικοί να τραυματιστούν, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ένας εξ αυτών έχασε τη μάχη, καθώς έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.
Μάχη δίνουν οι γιατροί στο Γενικό Κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας όπου μεταφέρθηκαν οι αστυνομικοί, για να κρατήσουν στη ζωή τον δεύτερο εκ των τραυματιών, που φέρει επίσης πολύ σοβαρά τραύματα.
Μετά την επίθεση προς τους αστυνομικούς οι δράστες κατάφεραν να τραπούν σε φυγή και αυτή την ώρα διεξάγεται εκτεταμένη επιχείρηση της αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.