2.3.11

Δήλωση Γιάννη Τομαδάκη για την υποψηφιότητα του ως Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στον Δήμο Ορεστιάδας

Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα τους πέντε δημοτικούς συμβούλους Ορεστιάδας οι οποίοι με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους κατά την εκλογική διαδικασία για την επιλογή συμπαραστάτη του Δημότη.
Η δεύτερη θέση στην πρώτη ψηφοφορία πέρα από τις γραμμές και τις επιταγές είναι για μένα η μεγαλύτερη τιμή στα χρόνια που ζω στην Ορεστιάδα.
Δυστυχώς, όπως και κατήγγειλαν άλλωστε δημοτικοί σύμβουλοι, στο δήμο Ορεστιάδας δε θα υπάρχει συμπαραστάτης δημότη κάτι για το οποίο φυσικά δεν ευθύνεται κανένας από τους υποψηφίους.
Θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους για τη στάση τους, όπως επίσης και τους συμβούλους οι οποίοι προσπάθησαν αλλά τελικά δεν κατάφεραν να με στηρίξουν με την επιλογή τους, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους.
Εύχομαι η πορεία του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας να είναι γόνιμη για το καλό των δημοτών.
Τέλος δηλώνω ότι είμαι στη διάθεση του κάθε πολίτη, όπως όλα τα χρόνια κατά οποία δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην περιοχή.

Με τιμή
Γιάννης Τομαδάκης

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/3/11 14:46

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ!!ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/3/11 00:36

    είδε το μέλι και πήγε να χώσει το δάχτυλο αλλά ο θεός αγαπάει τον κλέφτη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/3/11 10:17

    εχω παλι εχω αντιθετη τελειως γνωμη ,θα ηταν τελειως λαθος η εκλογη του στην συγκεκριμενη θεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/3/11 00:45

    Κρίμα για τον Δήμο Ορεστιάδας. Είχε την ευκαιρία. Ας μην ήταν ο τομαδάκης, ο οποίος έχει δείξει το ήθος του σε πολλά ρεπορταζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.