1.3.11

Παραιτείται ο Κώστας Ναλμπάντης από την προεδρεία της ΝΟΔΕ Ροδόπης! Ποιοι προαλείφονται για την θέση

Γράψαμε πριν λίγες ημέρες (δες εδώ) ότι σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ στην Ροδόπη, Κώστας Ναλμπάντης, θα παραιτηθεί! Είναι πλέον σίγουρο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η παραίτηση θα γίνει πριν το Πάσχα, ενώ ήδη ξεκίνησαν οι διαδικασίες … διαδοχής! Ποια ονόματα παίζουν για την θέση;
Το γραφείο του Ευριπίδη Στυλιανίδη προκρίνει τον πρώην Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης Μαρίνο Κωνσταντινίδη, ενώ κύκλοι του πρώην υπουργού αναφέρουν ως επικρατέστερους τον πρώην πρόεδρο του ΤΕΕ Θράκης Νίκο Παπαθανασίου, τον συνδικαλιστή του ΟΤΕ Παναγιώτη Τσίτσιο και τον πρώην αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ Κυριάκο Κρόκο.
Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κώστας Ναλμπάντης, θα ήθελε ως διάδοχο του τον Βαγγέλη Βαρτζόπουλο, ενώ υπάρχουν και ανεξάρτητες γραμμές μέσα στο κόμμα. Αυτές εκφράζονται από τον δικηγόρο Ντίνο Μορφακίδη (που ανήκει στην σκληρή γραμμή των προεδρικών), τον Άρη Σαρχοσίδη και τον πρώην αντιδήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη Μουρτίδη.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι διαδικασία διαδοχής, θα γίνει με διορισμό προέδρου, κάτι το οποίο όμως δεν προβλέπεται από το καταστατικό της ΝΔ.
Πάντως στο τραπέζι των ονομάτων έχουν πέσει και γυναικεία ονόματα, όπως της Μαίρης Κοσμίδου, της Βούλας Νεστωράκη και της Βούλας Ελευθεριάδου!

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/3/11 13:53

    Ρεζίλι, η κ. Σοφία Μενεσελίδου να αναλύει στο Ρ/Σ Χρόνος να αναλύει οικονομικά θέματα, όπως η αύξηση των τελών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/3/11 14:35

    Οι ιερές συμμαχίες με φέσι και τούρτα νεοδημοκρατική γαρνιρισμένη με πασοκικό κερασάκι, στο δικηγορικό σύλλογο, στην εκλογή του συμπαραστάτη του δημότη ήδη επιβάρυναν το σύνολο της κοινωνίας, δεν υπάρχει αντίλογος και θα βρούμε και άλλα πολλά μπροστά μας. Ο πανικός είναι έκδηλος. Κερδισμένος ο κ. Στυλιανίδης. Χθές βραδυ ο κ. Κοτσάκης σε συνέντευξή του μας βγήκε και από αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/3/11 23:05

    «Με 687 λέξεις αναλύθηκε το μέλλον του Δήμου Κομοτηνής»

    ΑΥΞΗΣΗ ΤΕΛΩΝ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ
    Τα χρέη του δήμου στις πλάτες των δημοτών
    01.03.2011
    Από 5% μέχρι 10% κυμαίνονται οι αυξήσεις για τέλη χρήσης πεζοδρομίων, πλατειών και λοιπών κοινόχρηστων χώρων, καθαριότητας και φωτισμού, μίσθωσης ή αγοράς τάφου στις δημοτικές ενότητας Κομοτηνής, Αιγείρου και Σιδηροχωρίου Ο Γιώργος Πετρίδης επιμένει να κρατά κλειστά χαρτιά για την οικονομική κατάσταση που παρέλαβε και ενώ παραδέχεται πολλά χρέη, δεν κατονομάζει υπαιτίους και δεν επιρρίπτει ευθύνες, αλλά επιλέγει την αποπληρωμή τους από τους δημότες. Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η φυγή πολλών δημοτικών συμβούλων μόλις πλησίασε η ώρα του μεσημεριανού γεύματος, με αποτέλεσμα σε σημαντικά θέματα της ημερήσιας διάταξης η λέξη «απών» να επαναλαμβάνεται συνεχώς.
    «ΧΡΟΝΟΣ :Ρεπορτάζ Δήμητρα Συμεωνίδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κυρα Λεμονιά1/3/11 23:23

    Θεέ μου!
    Τι πράμα κι'αυτό!
    Δεν μας έφτανε ο χωρισμός της γνωστής τηλεπαρουσιάστριας ΛΑΜΠΙΡΗ, παραιτείται και ο Κ. ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ απο την ΝΟΔΕ Ροδόπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/3/11 15:33

    Μεγαλη απωλεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/3/11 19:23

    «Δεν πληρώνω δεν πληρώνω τις μαλακίες του Κοτσάκη και του Πετρίδη»
    Να τα πληρώσει ο Jimy Nalmpantis ο ελικοπτεράς.

    Θα είναι το νέο κίνημα του «δεν πληρώνω δεν πληρώνω» γιατί που ακούστηκε δήμαρχος:
    «να επιμένει να κρατά κλειστά χαρτιά για την οικονομική κατάσταση που παρέλαβε και ενώ παραδέχεται πολλά χρέη, δεν κατονομάζει υπαιτίους και δεν επιρρίπτει ευθύνες, αλλά επιλέγει την αποπληρωμή τους από τους δημότες».

    Ως υπηκόους εκλαμβάνει τους δημότες ο δήμαρχος άλλες πρωτοβουλίες φανταζότανε οι δημότες και τον ψηφίσανε.
    Μαζί δεν τα «φάγαμε», οι «κοπρίτες τα φάγανε» είναι αυτοί που δεν επιρρίπτει ευθύνες ο δήμαρχος.
    Τουλάχιστο να πει ο δήμαρχος που κα πως δαπανήθηκαν τα εκατομμύρια ευρώπουλα, και τότε το συζητάμε το προκύψαν θέμα, που ήλθε από το πουθενά με το ελικόπτερο του Jimy Nalmpantis, ενώ ο δήμαρχος και τα τρία πρωτοκλασάτα στελέχη του ήταν δημοτικοί σύμβουλοι και την προηγούμενη τετραετία. Με τι ασχολιότανε τέσσερα χαμένα χρόνια με τα αλλότρια;
    Και δεν πήρανε χαμπάρι τι γινότανε και τώρα η τετράδα δεν δίνει λογαριασμό, και από πάνω ζητάει και τα ρέστα.
    Αυτοί οι διαβόλοι μήπως είχανε συνάψει σιωπηρή συμφωνία με τον Κοτσάκη, και ψηφίζανε ναι σε όλα, για να μην τους κατηγορήσουνε ότι κάνουνε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, όλα να τα περιμένεις από δαύτους γιατί τις τελευταίες μέρες ξεβρακώθηκαν, και έρχονται πολλά στο φως.
    Έμ δεν γίνεται και κερατάδες και χρεωμένοι να είναι οι δημότες αφού καλούνται τα πληρώσουν τα γ@.........κα.
    Αλλά τι χαΐρι και προκοπή περιμένει κανείς, αφού τους ψηφίσαμε τον Περιφερειάρχη και τον δήμαρχο «έτσι δίχως πρόγραμμα». Είδε και διάβασε κανείς μας πρόγραμμα και προγραμματικές δηλώσεις. Ήταν τέτοιο το κλίμα των εκλογών που βρήκαν την ευκαιρία να μα ς πουλήσουν «φύκια για μεταξωτές κορδέλλες».
    Στην αναμπούλα χαίρεται ο λύκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.