21.2.11

Την Τσικνοπέμπτη γιορτάζουμε με τον σύλλογο «Περπατώ»!

Τσικνοπέμπτη χωρίς … «Περπατώ» δεν γίνεται! Την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου «Περπατώ» γιορτάζουν στην ταβέρνα «Αλλοτινό».
Ώρα προέλευσης 21:00. Για κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 25310-36909 έως την Τετάρτη. Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί…

1 σχόλιο:

  1. Καταντήσαμε "να μην τρομάζουμε με τα πολλά αλλά με τα λίγα"....

    Τσικνοπέμπτη χθές και ούτε ένα μήνυμα αισιοδοξίας από τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής ούτε ένα κάλεσμα να γιορτάσουμε ρεφενέ όλοι μαζί αγκαλιά στη Πλατεία Ειρήνης της πόλης μας.
    Αφού περιπλάνησαν οι «εξωτικοί» μας άρχοντες τον ουρανίσκο τους (Αχ η «χρηματιστηριακή» εποχή! Αχ χρόνια και καιροί!) σε φιλέτα μπαρμπουνιού με σώς από φραγκοστάφυλλο, τυλιγμένα σε φύλλο από νούφαρο λίμνης…Αφού όγκωσε η Κολιομπούρδα το σούσι…λησμόνησαν τους προλετάριους στην εποχή του ΔΝΤ.
    Ήρθεν η ώρα και τιμήσαμε ξανά τις γειτονιές τα συνοικιακά ταβερνάκια… και το παρεϊστικο γλέντι. Tα εκλάβαμε ως ξωτικούς προορισμούς. Καθώς η φτώχεια θέλει καλοπέραση και η (μετά ΔΝΤ) ζωή μας άποψη.
    Αλί και τρισαλί στους μονοδιάστατους!

    Εμείς όμως τον ουρανό για σκέπαστρο πενηνταράκια στην κωλότσεπη, τραπέζια τα καφάσια να χρειάζονται κόλπο να στεριώσουν και καρέκλες ντενεκέδες τίμησαν οπίσθια και οπίσθια. Σε κάθε τραπεζοκάφασο και άλλο επεισόδιο. Όρεξη νάχεις και φαντασία κ. Δήμαρχε, ρεφενέ θέλαμε να γιορτάσουμε αγκαλιασμένοι να πούμε και να τραγουδήσουμε τα ντέρτια μας και τις χαρές μας.
    Και από κοντά στα δύο ενωμένα τα παλικάρια με τις φόρμες της δουλειάς να χορεύουνε συρτάκι.
    Η φτώχεια θέλει καλοπέραση, μπράβο στον Άλεξ και τα παιδιά
    του «Συλλόγου Περπατώ», η ζωή είναι ωραία όταν τη ζεις και τη χαίρεσαι κάθε μέρα, και πολεμάς τις αντιξοότητες, όποιες κι΄ είναι αυτές.

    Sirious

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.