21.2.11

24ωρη πανελλαδική απεργία την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν προκηρύξει 24ωρη απεργία για την Τετάρτη 23/2 για μισθολογικά και ασφαλιστικά ζητήματα. Απαίτηση των συνδικάτων αποτελεί το νέο μισθολόγιο να μην περιλαμβάνει περικοπές και επιστροφή των δώρων, καθώς και να μην υπάρξει δυνατότητα ανατροπών στις εργασιακές σχέσεις και στο ασφαλιστικό.
Στην απεργιακή κινητοποίηση θα συμμετάσχουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι εφοριακοί, οι τελωνειακοί, το προσωπικό των Ταμείων, το προσωπικό των ΔΕΚΟ, οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα και οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές αλλά και οι τραπεζικοί υπάλληλοι με απόφαση της ΟΤΟΕ.
Ακόμα θα απεργήσουν και οι γιατροί, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, στο ΕΚΑΒ και στην πρόνοια, ενώ τα νοσοκομεία θα εξυπηρετούν μόνο τα επείγοντα περιστατικά. Παράλληλα και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας θα κάνουν στάση εργασίας, όπως και η ΠΝΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.