27.1.11

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χέρι – χέρι στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης!!!

Τελικά είναι μεγάλος πολιτικός παίκτης ο Ευριπίδης Στυλιανίδης! Δύσκολα τα βάζεις μαζί του. Κι αυτό γιατί πέρασε το δικό του και ο εκλεκτός του, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης Γιώργος Κυμπαρίδης, θα είναι και πάλι υποψήφιος με την συναίνεση μάλιστα και του ΠΑΣΟΚ!!!
Όπως διαφαίνεται το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορέσει να δημιουργήσει αξιόλογο συνδυασμό για να «χτυπήσει» τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου. Ίσως και να μην θέλει. Δεν μπορεί να εξηγηθεί πως ενώ βρίσκεται στην κυβέρνηση το κόμμα και ελέγχει την αιρετή Περιφέρεια και το νέο μεγάλο Δήμο της Κομοτηνής, να μην μπορεί να συνθέσει ψηφοδέλτιο.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, τρεις δικηγόροι από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ είναι αυτή την στιγμή ενταγμένη στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Κυμπαρίδη. Οι Γιώργος Ντάσιος, Άννα Πολυζωίδου και Νίκη Παυλίδου. Ίσως να γίνουν περισσότεροι, καθώς η υποβολή υποψηφιοτήτων κλείνει στις 31 Ιανουαρίου!
Πάντως απέναντι στο συνδυασμό της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, θα βρίσκεται η δικηγόρος Γωγώ Φακιρίδου με μια ευρεία συσπείρωση κεντροαριστερών δυνάμεων. Χρέος των δημοκρατικών δικηγόρων να την στηρίξουν...

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/1/11 16:39

    Καλά piazza, εσύ τι πίστευες η υποψήφια βουλευτής και στέλεχος της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ η κ. Πολυζωίδου ότι θα κατέβαινε σε αυτές τις εκλογές με τον συνδυασμό των δημοκρατικών δυνάμεων; Τώρα που έχει και την πολιτική στήριξη;
    Φυσιολογικά εξελίσσονται τα πολιτικά δρώμενα. Το αίμα νερό δεν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε νομίζω ότι έχει σχέση αυτό. Άλλοι έπρεπε να βάλουν "τα πράγματα στην θέση τους" και δεν μιλώ για τους υποψηφίους στο ψηφοδέλτιο!

    Μιλώ για το ΠΑΣΟΚ τοπικά, για τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου και τους βουλευτές!

    Είναι ευκαιρία το ΠΑΣΟΚ, σ' αυτήν την συγκυρία, να κερδίσει όλους τους παραγωγικούς φορείς του νομού. Κάτι που έκανε ο Στυλιανίδης από το 2004 και μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/1/11 20:17

    Καλά οτι θαυμάζετε τον Στυλιανίδη το ξέρουμε.Την Φακιρίδου ποιές κεντροαριστερές δυνάμεις την στηρίζουν?Αυτή που πάντα κατέβαινε απέναντι στον Πεταλωτή και βρίζουν το ΠΑΣΟΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Ανώνυμος/η ΟΚ τότε! Θα στηρίξουμε Στυλιανίδη! Αφού τον θαυμάζουμε κιόλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/1/11 21:57

    ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 20:17.ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝΚΥΜΠΑΡΙΔΗ.ΑΠΛΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΚΙΡΙΔΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΒΡΙΖΕΙ Η ΦΑΚΙΡΙΔΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΑΛΩΤΗ,ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΡΧΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/1/11 09:39

    Αλλού τρώνε και πίνουν και αλλού πληρώνουν το λογαριασμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/1/11 18:52

    Όταν η πολιτική είναι του δόγματος «με τον χωροφύλαξ ή με τον αγροφύλαξ» τότε υπάρχει κίνδυνος πολιτικής εκτροπής. Τα παραδείγματα πολλά στον πολιτικό χάρτη της χώρας μας. Το δόγμα «με τον χωροφύλαξ ή με τον αγροφύλαξ», δεν δίνει τη δυνατότητα ε του δημοκρατικού ελέγχου της όποιας εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/1/11 22:52

    Ένα μέρος της «ιστορίας» των εκλογών του δικηγορικού συλλόγου σε ότι αφορά το ΠΑΣΟΚ μου θυμίζει νοτιοαμερικάνικη πολιτική οικογενειοκρατία.
    Είναι μια πολιτική πυραμίδα που χτίζεται πέτρα-πέτρα. Από την κορυφή έως τη βάση.

    Σαν απλός πολίτης που ζω και κινούμαι σε αυτή τη πόλη παρατηρώ ότι μετά τις δημοτικές εκλογές, και μετά τις εκλογές του οικονομικού επιμελητηρίου, η ίδια οικογένεια προσπαθεί να πάρει μια θέση και στον δικηγορικό σύλλογο.
    Η συγκέντρωση εξουσιών στα μέλη της ίδιας οικογένειας βλάπτει τη δημοκρατία.
    Κατά τη γνώμη μου διερχόμαστε μία περίοδο πολιτικής κρίσης. Θεωρώ ότι η αιτία της κρίσης βρίσκεται στην αδυναμία του πολιτικού κόσμου να εξασφαλίσει πραγματική Δημοκρατία. Το δε παρατηρούμενο έλλειμμα Δημοκρατίας οφείλεται στην συνένωση των τεσσάρων βασικών εξουσιών: Νομοθετικής, Εκτελεστικής, Δικαστικής και "Τέταρτης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος31/1/11 12:53

    Η βλαχομπαρόκ γκλαμουριά του επαρχιώτικου σοσιαλισμού πάει πάρτυ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος1/2/11 15:03

    pasokia pali metaxisas trogeste....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.