12.1.11

Το παρασκήνιο με τον Κοττάκη και την Πυργιώτη στον ανασχηματισμό της ΝΔ

Στον ανασχηματισμό που ανακοίνωση πριν λίγες ημέρες ο Αντώνης Σαμαράς για τα κομματικά όργανα της ΝΔ, έπαιξαν και τα ονόματα αρκετών δημοσιογράφων! Εμείς ξέρουμε το παρασκήνιο για δύο απ’ αυτούς! «Αγαπημένους» μας!
Ο μεν πρώτος προτάθηκε από τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, καθότι και φίλος του από τα φοιτητικά χρόνια στην Κομοτηνή. Μιλάμε για τον Μανώλη Κοττάκη, του οποίο το όνομα όμως ο πρόεδρος της ΝΔ το απέρριψε χωρίς δεύτερη κουβέντα. «Όσο είμαι πρόεδρος, αυτός δεν έχει καμία δουλειά στη ΝΔ», φέρεται να είπε ο Αντώνης Σαμαράς, την ώρα που συζητιόταν η θέση του εκπροσώπου τύπου!
Η δε δεύτερη που έπαιξε για την θέση ήταν η Μαριάννα Πυργιώτη! Όμως επειδή ο Αντώνης Σαμαράς είχε καταλήξει στον Γιάννη Μιχελάκη, τοποθέτησε την δημοσιογράφο του Real Radio στην Γραμματεία Διεθνών Σχέσεων, ως αναπληρώτρια γραμματέα. Μάλιστα ο πρόεδρος της ΝΔ, μίλησε μαζί της και σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαριάννα Πυργιώτη θα είναι στο ψηφοδέλτιο των επόμενων Ευρωεκλογών και μάλιστα σε εκλόγιμη θέση!!!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος12/1/11 20:11

    Καλύτερους σίγουρα μπορεί να βρει....Εκτός αν θέλει να τους κάψει όλους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.