12.1.11

Δεν με χέζεις ρε Απόστολε Γκλέτσο!

Ένα είναι το σύνθημα που επικρατεί αυτές τις ημέρες! Λευτεριά στον μονομάχο των διοδίων, τον ερωτικό, τον πολυτάλαντο ηθοποιό, τον γόη, τον πολλά βαρή, τον ιδεαλιστή, τον μελαγχολικό, τον άνθρωπο με τις πολλές κοινωνικές ανησυχίες, τον άνθρωπο με την καλλιτεχνική άποψη Απόστολο Γκλέτσο!!! Από χθες προσθέτουμε το … λευτεριά στον αναρχικό – κομμουνιστή δήμαρχο Απόστολο Γκλέτσο! Το κίνημα κατά των διοδίων άρχισε να χάνει πόντους με τις γραφικότητες ενός κομμουνιστή δημάρχου, που έμπλεξε την οθόνη με την πραγματικότητα! Κλικ στην φωτογραφία…

14 σχόλια:

  1. Ενώ εσείς αγωνίζεσθε για τα δίκαια του φτωχού λαού με το να λοιδορείτε με αυτό τον τρόπο το κίνημα κατά των διοδίων.Έλεος ρε "συντρόφια".
    Η κατρακύλα να ξέρετε αν ξεκινήσει δεν έχει τελειωμό.
    Τόση κρέμα στα μάτια δεν κάνει καλό για μια ......διαφήμιση.
    Ο Ελληνικός λαός τους πλήρωσε τους δρόμους χιλιάδες φορές.....και επιτέλους δικαιούται να τους κυκλοφορεί.
    Αυτά προς το παρόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/1/11 22:47

    Προτιμώ τον "δήθεν" Απόστολο που το παλεύει όπως ξέρει, άσχετα με το αν μας αρέσει, απο τους μα..κες που κάθονται σε μια καρέκλα και μας γράφουν στα παπαλάκια τους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/1/11 23:54

    ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ . Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΧΟΥΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΓΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ . ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΛΑΙΚΟ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗ. ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ .!!Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ 'ΒΟΛΕΥΤΗΣ¨ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ.ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ , ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΗ ΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ "ΛΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ "ΤΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι λες ρε μικρέ?

    Σε όλες τις συμβάσεις των κατασκευαστικών που βάζουν διόδια, υπάρχει ρήτρα που λέει ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ (ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΤΗ ΔΙΑΝΟΙΞΗ!) ΠΑΡΑΔΡΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΈΙ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ.

    Που σημαίνει ότι, αν δεν υπάρχει παράδρομος που παρακάμπτει τα διόδια, ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ!

    Τι έκανε, λοιπόν, η Αυτοκινητιστική Αιγαίου? ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΠΡΟΫΠΗΡΧΕ!

    Τι έκανε ο Γκλέτσος? Γκρέμισε τις μπάρες που τον έκλειναν.

    Η ερώτηση είναι: ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ, ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ?

    Εδώ σε θέλω, μικρέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/1/11 12:17

    Εχουν κλασει μεντες τωρα που το κινημα διοδιων απο μια μικρη ομαδα απεκτησε πολιτικη οντοτοτητα και γιγαντωθηκε
    Δεν αποκλεειται να επεκταθει και σε αλλους τομεις , στην κεφαλλονια ηδη αρχισαν τις στασεις πληρωμων και απειλουν το σδοε

    Κλασσικη τακτικη απαξιωσης των εχθρων του συστηματος , ετσι ποπολα της ιπποκρατους το εχουμε ξαναδει το εργο παμπολες φορες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είμαστε από τους πρώτους που συμμετείχαμε στις επιτροπές "Κατά των Διοδίων". Τις παπάρες του Γκλέτσου σχολιάσαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΚΟΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΜΟΝΤΑΖ Η ΨΕΥΔΟΑΦΙΣΣΑ
    ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ.
    ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΤΑΖ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΗ ΑΦΙΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/1/11 20:46

    Είσαστε από τους πρώτους που συμμετείχατε στις επιτροπές "Κατά των Διοδίων", επειδή κυβερνούσε ο Καραμανλής, όχι επειδή βρίσκατε ακριβά ή παράνομα τα διόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος13/1/11 20:46

    Ναι τον Γκλέτσο σχολιάζετε, το γεγονός ότι η αφίσα βγήκε για χαβαλέ χάσατε από το ..."ρεπορτάζ"!

    Αλλά τι να καταλάβετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος13/1/11 21:11

    Ε...ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τελικά ο Γκλέτσος είναι μεγάλο αρχίδι!

    ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ!

    ΜΠΟΥ ΚΑΝΤΑΡ!!!

    Όσοι θέλουν να φάνε, τα μαγαζιά μου είναι ανοικτά 24 ώρες το 24ωρο.

    Αμερικανάκι ένεκα, εφαρμόζω πλήρες ωράριο.

    Για κοίτα, που δεν τον είχαμε για τόσο βαρβάτο... Θα τον φωνάξουμε για δράση σύντομα, για το θέμα του χρυσού.

    Ένα καλό "πιστόλι" ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καταρχας δεν θα ασχοληθω με τον/την γκλετσο/α που τοσα χρονια ηταν ζευγαρι με γνωστο υπερηλικο σκηνοθετη - παραγωγο και ανεβηκε τις σκαλες του τζετσετ σε χρονο ρεκορ...και μου εμφανιζεται δημαρχος, ασε που μολις εκλασε σηκωθηκαν δεκα καναλια και κρατικα μαζι και τον τραβαγαν μονοπλανα ανφας και προφιλ

    Με αυτο που θα ασχοληθω ειναι τα εξης καταπτιστα:
    1)η ληστρικη συμβαση που υπεγραψε ο σουφλιας με την αιγαιον αε και τις αποικιακες ρητρες εκμεταλευσης λες και ο αυτοκινητοδρομος ηταν του πατερας και ειπε να δωρησει!ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ...

    2)Ο κυριος γκλετσος θα μπορουσε να κανει μυνηση αλλα απαξια να ασχοληθει με την διακαιοσυνη ασε που κοστιζει κιολας ενω η δημοσιοτητα και η φαγανες του δημου ειναι τζαμπα, θελω να πω δεν υπαρχει διακαιοσυνη?κοιμαται ο λαος? δεν ξερει ποια ειναι τα δικαιωματα του?

    3)εαν σκοτωνοταν καποιος απο τις καταστροφες οπου προκαλεσαν ποιος θα την πληρωνε, η ανθρωποκτονια εστω εξ αμελειας ειναι κακουργημα καθως και η οποια συνεργεια η προκληση αυτης

    4)για ποσο ο ελληνικος λαος θα ασχολειται με γκλετσους?το προβλημα ειναι μεσα στην βουλη,εκει στην σπηλια του αλη μπαμπα με τους 300 κλεφτες!!!

    5)η εν λογω συμβαση γιατι δεν υπαρχει στο σαιτ της βουλης η καπου αλλου δημοσια?

    6)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Γκλέτσος είναι ένα ξέρασμα. Και σαν γκόμενος και σαν χαρακτήρας και σαν ηθοποιός. Αλλά μ' αυτό που έκανε, νομίζω ότι αναδείχτηκε το κίνημα κατά των διοδίων, το οποίο ο πολύς ο κόσμος, που ενημερώνεται από την τηλεόραση, δεν ήξερε καν ότι υπάρχει, αφού πίσω από τα διόδια υπάρχουν Λαμπράκηδες, Μπόμπολες και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις που φροντίζουν για την ενημέρωση του κοπαδιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σωστά τον κράζετε τον Γκλέτσο, που πάει να κάνει κινητοποίηση; Πιστοποιητικό αγωνιστικών φρονημάτων προσκόμισε; Μας έδειξε έστω μια κομματική ταυτότητα; Τίποτα δεν μας έδειξε, οπότε με πιο δικαίωμα έκανε ότι έκανε; Ντροπή του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.