17.1.11

Είμαστε απίστευτοι εμείς οι Σαλονικιοί

Στην Σαλονίκη γεννήθηκα, μα ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω την πολιτική μας κουλτούρα! Πως δηλαδή, μπορεί να έχουμε για χρόνια Νομάρχη (τώρα Περιφερειάρχη) τον Ψωμιάδη. Από σήμερα έχω ακόμα μια απορία, την οποία θέλω κάποιος να μου την λύσει.
Οι συμπολίτες μου αποθέωσαν τον κουρασμένο πρώην πρωθυπουργό μας (καρντάσι κι αυτός) Κώστα Καραμανλή, επ’ ευκαιρία της παρουσίας του στα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του θείου του! Μόνο στα χέρια δεν τον σήκωσαν. Τον άνθρωπο, που οδήγησε την χώρα στην καταστροφή!!!
Πάντως ο Κώστας δικαίωσε όλους εμάς, που τον έχουμε σταθερή αξία. Δεν μίλησε στα ΜΜΕ, αλλά ούτε χαιρέτησε στην εκδήλωση. Σίγουρα γιατί βαριόταν … όχι για κανέναν άλλο λόγο!

Γράφει ο Μιχάλης «ο Σαλονικιός» Κωνσταντίνου
mixakosta@gmail.com

1 σχόλιο:

  1. Πραγματικά είστε απίστευτοι! Καταφέρατε να ρίξετε την πάλαι ποτέ πιο προοδευτική πόλη της Ελλάδος στο επίπεδο του Ψωμιάδη και του Παπαγεωργόπουλου!

    Έπρεπε να σας εκτελέσουν για ΕΣΧΑΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.