17.1.11

Η Θεσσαλονίκη έχει δήμαρχο και πάνω απ’ όλα δεν χρειάζεται Θεσσαλονικάρχη!!!

Οι Θεσσαλονικείς δώσαμε μάχη στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης για να αποβάλλουμε σύνδρομα και νοοτροπίες του παρελθόντος! Και τελικά τα καταφέραμε.
Δυστυχώς όμως κάποιοι στο χώρο του ΠΑΣΟΚ μας θυμίζουν ότι οι διαφορές στην πολιτική είναι μικρές! Στην εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Κώστα (θείου) Καραμανλή, ο υπουργός Βαγγέλης Βενιζέλος «ξεκαθάρισε» ότι το άγαλμα θα παραμείνει στην θέση στην οποία στήθηκε, εκφράζοντας έτσι ανοιχτά την διαφωνία του προς τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη και ένα μεγάλο μέρος του λαού της Θεσσαλονίκης!
Ως τι μιλάει ο Βενιζέλος; Τέλος ο πολιτικός πολιτισμός στις μέρες μας…

Γράφει ο Μιχάλης «είμαι με τον Άκη» Κωνσταντίνου
mixakosta@gmail.com

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/1/11 23:24

    πόοοοοοοσο μεγάλο ρε μεγάλε είναι αυτό το "μεγάλο μέρος του λαού της Θεσσαλονίκης" που επιθυμεί την μετακίνηση του αγάλματος? Εχεις μετρήσει πόσο μεγάλο είναι το μέρος του λαού της Θεσσαλονίκης που επιθυμεί να μεινει το αγαλμα εκεί που είναι? Μήπως το δεύτερο είναι μεγαλύτερο? πολύ μεγαλύτερο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/1/11 16:51

    Τα "καλυτερότερα" των σχολίων έκανε ο εικονιζόμενος για τον "εθνάρχη". Σε ποιό κόμμα είπαμε πως βρίσκεται;;; Ήθελε να γίνει και αρχηγός, ο κρυφοδεξιός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/1/11 20:27

    ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΛΥΣΟΥΕΜ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΕ ΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ, ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ Τ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ "ΠΡΩΤΗ" ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ "ΙΘΑΚΗ" ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ!!!!!
    ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ!!!

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΩ ΟΙ "ΑΚΡΑΙΦΝΕΙΣ" ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΙ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Παπαγεοργόπουλος(ο ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ) τα φόρτωσε στο κόκκορα προς το τέλος.Άφησε τις σκουπιδιάρες να ρημάξουν.Φάγαν ένα σωρό λεφτά και αυτά που έπρεπε να τα ξοδέψουν σωστά,τα δώσανε για ένα ασουλούπωτο δημαρχείο σε μία όμορφη παραλιακή πόλη.Το άγαλμα μας προσβάλλει,καλά θα κάνουν να το ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/1/11 01:02

    ..."κάποιοι" ακραιφνείς παναδρεϊκοί, ανώνυμε, κάποιοι, υπονομεύουν ίσως την κυβέρνηση. Το πόσο "μεγάλος" πολιτικός είναι ο "άλφα" ή ο "βήτα", θα το δείξει η ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.