5.1.11

Διαβάστε όλη την εφημερίδα «Χρόνος» όπως τυπώνεται … στο διαδίκτυο

Σε ακόμα μια καινοτομία προχώρησε η καθημερινή εφημερίδα της Κομοτηνής «ο Χρόνος» μέσα από την ιστοσελίδα της. Από σήμερα ο καθένας μπορεί να διαβάζει την έντυπη μορφή της εφημερίδας, μέσα από το διαδίκτυο. Στην δεξιά μεριά του ιστότοπου, μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο zip, να αποσυμπιέσετε το αρχείο pdf και να έχετε την εφημερίδα … στην οθόνη σας!!! Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν οι υπεύθυνοι της εφημερίδας έχουν προχωρήσει σ’ αυτήν την πρωτοβουλία μόνο για το πρωτοχρονιάτικο φύλλο ή αν αυτό θα συνεχιστεί. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα το δεύτερο!

4 σχόλια:

  1. Το ίδιο και ο Παρατηρητής και μάλιστα με το σημερινό φύλλο: http://www.paratiritis-news.gr/admin/entipi_ekdosi/5632.pdf

    Επειδή διαβάζουν piazza ας του εξηγήσει κάποιος και τι είναι το RSS. 2011 φθάσαμε, καιρός να μας προσφέρουν και ένα feed.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά!!! Και η έντυπη έκδοση του "Παρατηρητή της Θράκης" online.

    Όσον αφορά το RSS Sir έχεις δίκιο. Δεν νοείται ιστοσελίδα χωρίς feed!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/1/11 23:12

    Θυμηθείτε, Καλλικράτης οριζόντια και κάθετα.
    Υπερ-Μουφτής διορισμένος και Μουφτής εκλεγμένος.
    Τα λοιπά που λέγονται είναι …….., υπομονή μέχρι να «εξελιχθεί» ο νέος θεσμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/1/11 18:38

    Δεν ξεχνώ, σε θυμήθηκα,
    τα καλά χαμπέρια τα καρντάσια μας τα έστειλαν από το Ερζερούμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.