5.1.11

Προσχώρησε κι επίσημα στη «Δημοκρατική Συμμαχία» ο βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης

Την προσχώρησή του στη «Δημοκρατική Συμμαχία» ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης ο ανεξάρτητος βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ανακοίνωσε τις πολιτικές του αποφάσεις, τονίζοντας ότι «η ένταξή του στο κόμμα της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" ήταν η επιθυμία των υποστηρικτών και ψηφοφόρων του».

Ο μέχρι πρότινος βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε πως ο Αντώνης Σαμαράς «πολέμησε τη ΝΔ ως αρχηγός της θνησιγενούς Πολιτικής Άνοιξης και τώρα τη συρρικνώνει ξανά με διαγραφές, μικροπολιτικούς και αυταρχικούς χειρισμούς, καταλύοντας κάθε έννοια δημοκρατικής λειτουργίας των Οργάνων του Κόμματος προκειμένου να το περιορίσει στα όρια της δικής του πολιτικής αντοχής, στα όρια των δικών του δυνατοτήτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.