3.1.11

5 θέσεις εργασίας στον Ελληνικό Οργανισμό Γάλακτος για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, προχωράει ο Ελληνικός Οργανισμός Γάλακτος. Πιο συγκεκριμένα:
ΔΡΑΜΑ
ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
ΔΕ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΩΝ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
ΔΕ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΩΝ
ΞΑΝΘΗ
ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΩΝ
ΠΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΟΣ, ΚΗΦΙΣΙΑΣ 33, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 54248, απευθύνοντάς την στο Οικονομικό – Διοικητικό Τμήμα υπόψη κας Αθανασίου (τηλ. επικοινωνίας: 2319991122 και ώρες 9-12 π.μ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.