5.1.11

Συνδικαλιστής … ο Πουλιλιός;

«Θα χρειάζονται διαβατήριο να περάσουν από το Σουφλί» είχε δηλώσει αμέσως μετά την εκλογή του ως Δήμαρχος Σουφλίου ο Βασίλης Πουλιλιός. «Μια τρύπα στο νερό ο φράχτης στα σύνορα», χαρακτήρισε τον φράχτη που θέλει να τοποθετήσει η κυβέρνηση για την φύλαξη των συνόρων από τους λαθρομετανάστες. Σε σημερινή του ραδιοφωνική συνέντευξη ζήτησε προσλήψεις για την φύλαξη των συνόρων, «να προσλάβει η κυβέρνηση νέους, άνεργους να φυλάνε τα σύνορα και να αφήσει τα συρματοπλέγματα» είπε μεταξύ άλλων!!
Θα πρέπει να καταλάβει ότι είναι Δήμαρχος με τεράστιες ευθύνες και φυσικά πολλές αρμοδιότητες και να ασχοληθεί με τα πολλά προβλήματα που έχει ο νέος δήμος Σουφλίου. Η συμπεριφορά του παραπέμπει σε συνδικαλιστή και όχι σε Δήμαρχο «Καλλικρατικού» Δήμου!!! Μήπως θέλει μόνο να πείσει ότι δεν εγκατέλειψε το κόμμα της ΝΔ από το οποίο δεν πήρε επίσημη στήριξη στις εκλογές;

Σπύρος Δέδογλου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σουφλίου

1 σχόλιο:

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.