3.1.11

Πάει για επόμενος πρόεδρος της ΝΔ!!! Του στρώνει τον δρόμο ο Αντώνης Σαμαράς

Πριν λίγο (απόγευμα Δευτέρας), σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, τέλειωσε η συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς με τον Δημήτρη Σταμάτη, τον σύμβουλό του για θέματα Πολιτικής Οργάνωσης, όπου και αποφασίστηκε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης να αναλάβει εκτός από την Γραμματεία Προγράμματος και τον Πολιτικό Σχεδιασμό της ΝΔ, στον εσωκομματικό ανασχηματισμό που θα γίνει μέσα στον μήνα!
Η φιλία που δένει τους Σταμάτη και Στυλιανίδη, χρονολογείται από την εποχή που ο πρώτος ήταν Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Αν και η σχέση τους πέρασε αρκετές διακυμάνσεις, οι δυο τους συνεννοούνται άψογα το τελευταίο διάστημα. Άλλωστε ο Δημήτρης Σταμάτης ήταν το σωσίβιο του βουλευτή Ροδόπης, από τον πλήρες παραγκωνισμό του στην Ρηγίλλης.
Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μας, τότε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης αποκτά μεγάλη δύναμη στο κόμμα και αναδεικνύεται ως το μεγάλο φαβορί για την θέση του προέδρου την επόμενη μέρα στη ΝΔ, που πιστέψτε μας, δεν θ’ αργήσει να έρθει!...

3 σχόλια:

  1. BRAVO!

    Άντε και μετά το Γιώργο Κομοτηναίος Πρόεδρος και στο Κίνημα!!!

    (Αν ο σωβινισμός μου είχε όρια, δεν θα 'μουνα στην Κομοτηνή τώρα.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/1/11 21:54

    Και με αντιπροεδρο τον Παπαμιμικο (που ηταν και στο γραφειο του)αν φυσικα γλυτωσει την φυλακη αφου θα καθισει παλι στο ειδωλιο για την υποθεση της ευαθ!

    Ετσι λεει το παρακατω εγγραφο

    http://galaziagennia.blogspot.com/2010/12/blog-post_29.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΣΟΚος6/1/11 22:37

    Ωραία διαφήμιση της ΝΔ. Εύγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.