6.12.10

Ο Δεκέμβρης δεν ήταν απάντηση. Ήταν ερώτηση!

Δύο χρόνια μετά την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου! Δύο χρόνια από τότε που «κάηκε όλη η Ελλάδα»! Από τότε μέχρι σήμερα πολλά έχουν αλλάξει. Εκτός από το ίδιο το γεγονός που έμεινε στη σύγχρονη ελληνική ιστορία. Οι συμμετέχοντες στην εξέγερση του Δεκέμβρη, αν και για μεγάλο διάστημα δεν παρήγαγαν καμιά καινούργια ιδέα, κανέναν πολιτικό λόγο, δεν γέννησαν κανένα νέο αίτημα … είναι η ευκαιρία τώρα ν’ αλλάξουν πολλά! Γιατί το νέο ραντεβού με την ιστορία δεν αργεί…
Στις 8 Δεκεμβρίου 2008, 2 μέρες μετά την δολοφονία του Αλέξη, στη Λάρισα έγιναν 19 συλλήψεις νέων, από τους οποίους οι 11 ήταν ανήλικοι μαθητές και μαθήτριες. Την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010 δικάζονται για παράβαση του αντιτρομοκρατικού νόμου!!!
ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ. ΣΤΙΣ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΔΠΘ.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος6/12/10 15:58

    αναρωτιεται η ελευθεροτυπια σημερα πρωτοσελιδα.

    μα σημερα με το δντ τσιμουδια;

    ελα ντε.... δεν ειναι η καταραμενη νδ αλλα ο σοσιαληστης αμερικανος τζεφρευ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.