20.11.10

Η επόμενη μέρα των στελεχών της ΝΔ στη Ροδόπη


Η επόμενη μέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών, βρίσκει τη ΝΔ στη Ροδόπη αρκετά λαβωμένη! Χωρίς νικητή σε κανέναν δήμο του νομού και με μεγάλη ήττα στην Περιφέρεια, με μικρότερα μάλιστα ποσοστά, απ’ αυτά των εθνικών εκλογών του περσινού Οκτώβρη. Ο μηχανισμός της ΝΟΔΕ Ροδόπης πλέον ανύπαρκτος, ο πρόεδρος της Κώστας Ναλμπάντης αμφισβητείται από τους πάντες. Οι όποιες διαμαρτυρίες εναντίον του Ευριπίδη Στυλιανίδη, δεν φτάνουν στον αποδέκτη τους, λόγω του ότι ο πρώην υπουργός από την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών, άφησε την Ροδόπη, για την ζεστασιά των βορείων προαστίων της Αθήνας! Ποιοι θα είναι λοιπόν οι άνθρωποι, που θα παίξουν ρόλο στην επόμενη μέρα της ΝΔ, τοπικά;;;
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι αυτή την στιγμή μέσα από τους κόλπους της συντηρητικής παράταξης στη Ροδόπη, ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Κοτσάκης, δεν φαίνεται διατεθειμένος να «παραδώσει τα όπλα». Οι σκέψεις του είναι να θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής Ροδόπης, ώστε να προκαλέσει όσο το περισσότερο πλήγμα στην υποψηφιότητα του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Βέβαια στις επόμενες εκλογές, αν γίνουν αυτές μετά τον Μάρτιο, ο πρώην υπουργός θα μας αποχαιρετήσει, καθώς τον περιμένει θέσει στο ψηφοδέλτιο της Α’ Θεσσαλονίκης!
Στον δήμο Κομοτηνής, ρόλο θα παίξουν οι δύο πρώτοι σε σταυρούς. Νίκος Τσαλικίδης και Αντώνης Γραβάνης, θα διεκδικήσουν με τον δικό τους τρόπο ο καθένας την υποψηφιότητα του δημάρχου Κομοτηνής για το 2014! Αν και οι πιθανότητες είναι περισσότερες για το Νίκο Τσαλικίδη, λόγω των προσωπικών σχέσεων της οικογένειας του με ανθρώπους του Αντώνη Σαμαρά, γνώμη μας είναι ότι το νήμα θα το κόψει πρώτος ο Αντώνης Γραβάνης. Όπως είχαμε γράψει από τον Αύγουστο (δες εδώ), ο Αντώνης Γραβάνης είναι ο εκλεκτός του Ευριπίδη Στυλιανίδη στην Κομοτηνή, με αποτέλεσμα να έχει προς το παρών, τις περισσότερες πιθανότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.