13.8.10

Σίγουρη η επανεκλογή του Αντώνη Γραβάνη! Τον στηρίζει ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Από τα λίγα άτομα τα οποία έχει δεχθεί σκληρή κριτική μέσα από το μπλόγκ μας και πάντα μας αντιμετώπιζε με το χαμόγελο. Ο λόγος για τον Αντώνη Γραβάνη (στην φωτογραφία με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη), ο οποίος έχει σίγουρη την επανεκλογή του στο δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής, καθώς το σύστημα του πρώην υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη τον στηρίζει και επίσημα! Άλλωστε ο Αντώνης σαν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ροδόπης, δούλεψε στις εσωκομματικές εκλογές της νεολαίας υπέρ του Ανδρέα Παπαμιμίκου, ενώ ήταν από τους έμπιστους του βουλευτή όλη την τετραετία που πέρασε!

Αυτό σίγουρα δεν πολυαρέσει στους συναδέλφους του της «Σύγχρονης Πόλης», οι οποίοι κι αυτοί προσπαθούν διακαώς να πάρουν λίγη από την χαμένη αίγλη του πρώην υπουργού, κάτι όμως που δεν έχουν καταφέρει. Δεν καταλαβαίνουν όμως ότι ο κόσμος του έχει βαρεθεί σε αισχρό σημείο, όπως άλλωστε και αρκετούς από την απέναντι πλευρά! Τουλάχιστον τους νέους, ανεξαρτήτως κομματικής γραμμής, θα τους δοθεί μια τελευταία ευκαιρία…

4 σχόλια:

  1. Ακόμη και στις διακοπές οι μεγάλοι έρωτες δεν ξεχνιούνται.
    Πως μπορείτε εξάλλου να απολαύσετε τα μπάνια σας χωρίς την μεγάλη σας αγάπη τον Ευριπίδη.
    Έτσι και από τις παραλίες δεν μπορείτε να μην ασχοληθείτε μαζί του...

    Πλάκα κάνουμε...
    Μάγκες καλές διακοπές, καλά να περνάτε και ρίξτε καμιά βουτιά και για μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γείτονες! Κι όμως 10 μήνες μετά ο Ευριπίδης αρχίζει να δικαιώνεται...

    ;-) Καλές διακοπές!!!

    @Uli Chris κάνουμε διακοπές είπαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/8/10 19:39

    ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟ:ΟΥΚΡΑΝΗ ΟΙΚΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΟΥ Ο "ΜΕΤΑΝΑΣΤΟΦΑΓΟΣ" ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ-ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ...ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ!

    "ΕΝΩ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ Η ΟΙΚΙΑΚΗ ΤΟΥ ΒΟΗΘΟΣ ΟΥΚΡΑΝΗ ΒΑΝΤΑ...ΑΙΣΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ


    ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟ....Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΤΖΙΜΥ...ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΦΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ...ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;"

    Ισχύουν τα παραπάνω μεγάλε πατριώτη και....μεταναστοφάγε Πρόεδρε του Λαος;

    ΑΝ ΝΑΙ,ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ,Ο ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!

    ΒΕΒΑΙΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΙΘΑΝΟ,ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ...ΚΟΥΒΑΡΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ!

    ΕΤΣΙ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ,ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ;

    ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΚΡΑΤΕΙΣ...ΥΠΟΚΡΙΤΑΡΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!

    ΤΡΕΧΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΗΡΥΓΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ" ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ:Η ΒΑΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΜΥ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΣΟΜΕΡΗΔΕΣ!!!

    Κι εγώ παραθερίζω στον Πλατανίτη, αλλά από τις 8 έως τις 4 τρέχω από Δράμα έως Έβρο.

    Και φυσικά, αν δεν ρίξει η Κατσέλη τις βενζίνες στα €0,70 / lt (έτσι για να πατσίσουμε και τη χασούρα), ΔΕΝ θα την... ξαναψηφίσω.

    Με ότι αυτό εξυπακούεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.