18.11.10

Ομαδικές παραιτήσεις από το ΠΑΣΟΚ στον Έβρο

Ομαδικές παραιτήσεις άρχισαν να υποβάλλουν μέλη και οπαδοί του Συνδυασμού «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση» του Γιώργου Αλεξανδρή, από την Τοπική Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ, μετά την εξέλιξη των αποτελεσμάτων του β’ γύρου των εκλογών στον Δήμο Αλεξανδρούπολης. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με δηλώσεις των στελεχών του συνδυασμού, οι παραιτήσεις θα υποβληθούν για κατάφορη παραβίαση του καταστατικού του κόμματος, που ορίζει ότι το χρίσμα δίνεται στον εν ενεργεία Δήμαρχο, όπως ήταν ο Γιώργος Αλεξανδρής στην Αλεξανδρούπολη. Για τον ανηλεή πόλεμο που δέχθηκαν από τους μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ και για την απροκάλυπτη, όπως τη χαρακτηρίζουν στήριξη που έδωσε το τοπικό ΠΑΣΟΚ στον β’ γύρο των εκλογών, στον υποψήφιο της ΝΔ Βαγγέλη Λαμπάκη. Η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα!!! Κομοτηνή 2006, Αλεξανδρούπολη 2010.

Διαβάστε σχετικά:
Στην Αλεξανδρούπολη, το επίσημο ΠΑΣΟΚ ψήφισε ΝΔ!!!

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/11/10 09:49

    ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ 1998 ΑΠΟ 2 ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΤΕΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/11/10 10:16

    Οι εβρίτες ξέρουν καλύτερα τι έγινε. Όλοι οι πασόκοι ανησυχήσαμε για περιφέρεια και χάσαμε έναν πολύτιμο δήμο. Σιγά σιγά όλοι μαθαίνουμε τι παίχτηκε, και πόσα λάθη έγιναν. Όλα μπορούσαν να μην γίνουν αλλά οι "μάγοι" της πολιτικής τα κατάφεραν. Άμα είσαι κολλημμένος και άσχετος, αμα είσαι φοβισμένος και "λίγος" τέτοια συμβαίνουν. Χώνεσαι με λάθος τρόπο. Και τα διαλύεις όλα. ΑΘήνα τ΄ακούς;;;;;;;;; Τα ξέρεις;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.