18.11.10

Ο άνθρωπος πίσω από τα εκλογικά αποτελέσματα…

Παρουσίαση αποτελεσμάτων από τη Νομαρχία Ροδόπης
Ο άνθρωπος ο οποίος κατάφερε το ακατόρθωτο! Μόνος αυτή την φορά χωρίς ουσιαστική βοήθεια (λόγω εκλογικού επιδόματος), ο Κώστας Χουβαρδάς μας πρόσφερε και τις δύο Κυριακές των εκλογών τα αποτελέσματα, σε γρήγορο χρόνο και χωρίς κανένα πρόβλημα! Το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης των Εκλογικών Αποτελεσμάτων μπορείτε να δείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://ekl2010.chouvi.net/ . Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ιστοσελίδα, σε συνεργασία με το Πρωτοδικείο Ροδόπης, έχουν ανακοινωθεί τα επίσημα τελικά αποτελέσματα υπέρ συνδυασμών και υπέρ υποψηφίων του πρώτου γύρου των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών.

3 σχόλια:

  1. Εθστάθιος Κεφαλίδης18/11/10 10:36

    Συγχαρητήρια στον Κώστα Χουβαρδά που αποτελεί ένα απο τα πιο αξιολογα στελέχη στα θέματα της Πληροφορικής σε επίπεδο χώρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Stavros Adavis18/11/10 19:52

    Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από εμένα, καθώς χωρίς την συμβολή του και την προσφορά του στον τομέα αυτό, δεν είχαμε καμία απολύτως ενημέρωση σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών.

    Επίσης να σημειώσω ότι είχε διαθέσει πριν τις εκλογές ΔΩΡΕΑΝ τον προγραμματιστικό του κώδικα με CC, προς χρήση από όποιον άλλο ήθελε να υλοποιήσει κάτι ανάλογο. Είναι κάτι που πρέπει να σημειωθεί και να τονιστεί ιδιαίτερα. Δείτε εδώ: http://chouvi.blogspot.com/2010/11/on-line-creative-commons-attribution.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Νομίζω οτι είναι σημαντικό ή γνώση να μην κλίνεται σε "κουτιά" και σε "στεγανά" και να δίνεται απλόχερα σε όλον τον κόσμο ώστε να την προχωρήσει ακόμα ποιο πέρα. Ημουν και είμαι πάντα οπαδός του open source και φυσικά οτιδήποτε είναι "ανοικτό" στην κοινωνία.

    Σε λίγες μέρες θα πάρω μια πρωτοβουλία σε σχέση με τα wifi της περιοχής μας μήπως και η περιοχή μας γίνει "ανοικτή" και "καινοτόμα" στον τομέα αυτό. Η τεχνολογία και το ελεύθερο internet παράγει γνώση και είμαι σίγουρος ότι θα σας βρω αρωγούς σε αυτή την πρωτοβουλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.