1.10.10

Διαφημιστικά μηνύματα υποψηφίων επιτρεπτά στο διαδίκτυο!

Μετά από ερωτήματα υποψηφίων ως προς την νομιμότητα των καταχωρήσεων στο ιστολόγιο μας, το Υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο με την υπ’ αριθμ 54762/23-9-2010 επιστολή του προς τον διαχειριστή συγκεκριμένης ιστοσελίδας προβολής υποψηφίων, απάντησε ότι «απαντώντας στο ανωτέρω σχετικό, σας γνωρίζουμε ότι από τις διατάξεις του άρθρου 6 του Ν.3870/2010, δεν προκύπτει απαγόρευση για τις καταχωρήσεις των υποψηφίων στο διαδίκτυο, οι οποίες αποτελούν διαφημιστικά μηνύματα και είναι επιτρεπτά».
Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση στο sales.piazza@gmail.com ! Παράλληλα όσοι έχουν διαφήμιση στο Piazza del Popolo, θα δούνε την διαφήμιση τους από την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς πρέπει να ετοιμαστούν και τα ανάλογα banners!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.