1.10.10

Η ομάδα ΝΙΚΗΣ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

Την πρώτη τους συνάντηση εργασίας είχαν στην Κομοτηνή, ο υπoψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Άρης Γιαννακίδης και οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες Έβρου Γεωργία Νικολάου, Ροδόπης Παύλος Δαμιανίδης, Ξάνθης Φώτης Καραλίδης, Καβάλας Αρχέλαος Γρανάς και Δράμας Γιάννης Ξανθόπουλος.

Ο κ. Γιαννακίδης μίλησε για ισότιμους συνεργάτες δουλειάς με πίστη στην ενιαία περιφερειακή ταυτότητα και διάθεση για δουλειά βάσει ενός σοβαρού αναπτυξιακού προγράμματος που θα απαντά στην νέα πραγματικότητα. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες ακολούθως επισκέφθηκαν την κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, μίλησαν με κόσμο και εισέπραξαν μηνύματα αισιοδοξίας για την εκλογική αναμέτρηση της 7ης Νοεμβρίου.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/10/10 10:20

    Γραφειο Τυπου του Γιαννακιδη εχετε καταντησει το site.
    Ελεος, ειπαμε, να εχετε συμπαθειες, αλλα οχι κ ετσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/10/10 11:00

    Τι συμπάθεια. εδώ μιλάμε για κανονική προβολή μερα- νύχτα...

    Λες κι ο κόσμος είναι χαζός!

    Καλέ σαν προσκοπάκια στη σειρά είναι.Τρελή ομάδα νίκης. Εγώ τους βλέπω και λέω ναααααααα μιαααααααααα........... εχμ... ΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/10/10 16:43

    Ρε ανόητοι μιλάτε εσείς για κομματικά blogs?? Για ηλίθιους μας περνάτε;; Δεν πάτε να κάνετε καμμιά βόλτα σε κανένα antinews μεριά;; Τρέμετε που θα χάσει ο Παυλίδης, έτσι;; Υπομονή.. Ένας μήνας έμεινε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/10/10 09:26

    ΝΑΤΟΙ οι διορισμένοι τηςς Αθήνας ,εκπρόσωποι της "τρώει"κας και της κυβέρνησης κατά των λαικών συμφερόντων φιλοδοξούν να εκπροσωπήσουν εμάς. ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΕΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ . ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/10/10 11:14

    ε ναι, οτι ειναι ηλιθιοι οσοι συνεχιζουν να ψηφιζουν την κυβερνηση του ΔΝΤ ειναι δεδομενο
    δεν ειπε κανεις το αντιθετο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.