2.9.10

U2 on Athens! Η Piazza θα βρίσκεται στο απόλυτο live…


Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τη συναυλία του ιρλανδικού συγκροτήματος στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας το βράδυ της Παρασκευής 3 Σεπτεμβρίου. Δεκατρία χρόνια μετά την εμφάνιση τους στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της παγκόσμιας POP περιοδείας τους, εμφανίζονται ξανά μπροστά στους Έλληνες φίλους τους. Η Piazza del Popolo θα βρίσκεται στο απόλυτο live της χρονιάς και θα σας μεταφέρει τις εμπειρίες της, καθώς και φωτογραφικό υλικό!
Διαβάστε σχετικά:
Η πρώτη ζωντανή συναυλία στο διαδίκτυο είναι γεγονός! U2 live on YouTube

1 σχόλιο:

  1. Επιτέλους, ΟΛΑ τα μουσικά σχήματα που ΜΠΟΡΟΥΝ να γεμίσουν στάδια πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμα των Def Leppard στην περιοδεία Hysteria στα 80s και να έχουν περιστρεφόμενες στρογγυλές σκηνές στη μέση του χώρου ώστε να υπάρχει ορατότητα και δυνατότητα παρακολούθησης από παντού γύρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.